𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Hollyskin Artichoke. Skin Perfecting Mask

Hollyskin Artichoke. Skin Perfecting Mask

Маску від Hollyskin вирішила придбати під впливом багатьох позитивних відгуків. У клубі її дівчата дуже хвалили, тому я не втрималася, щоб не спробувати. Своє знайомство я розпочала з пробника, щоб зрозуміти, чи потрібен мені повний формат.

Hollyskin Artichoke. Skin Perfecting Mask

Саше об'ємом 10 мл
Виробник радить наносити маску товстим шаром і, дотримуючись рекомендацій, цього пробника мені вистачило лише на раз.

Це мій перший засіб з екстрактом артішоку. Окрім нього у складі є багато цінних компонентів: каолін, бісаболол, центнела азіатська і спіруліна.

Маска світло-зеленого кольору, в міру густа, має приємну кремову текстуру і ніжний рослинний аромат.
По обличчю розподіляється гарно, лягає рівномірним шаром.

Після нанесення одразу відчувається поступово наростаючий охолоджуючий ефект, який посилюється з кожною хвилиною. Явного дискомфорту в цілому нема, але по відчуттям трохи присутній ніби підпікаючий від холоду акцент. Можливо сподобається не всім цей момент, у мене від нього враження 50/50. Є різні охолоджуючі спецефекти і в цій масці супроводжується саме легким морозним поколюванням.
При цьому, шкіра відреагувала нормально, почервонінь після не було.

За весь відведений час, текстура практично залишилась такою ж, не підсохла, як буває у глиняних масок. Можливо це залежить від товщини шару.
Змивається маска відносно легко навіть руками, без використання спонжу.

Краще її видаляти теплою водою, бо при вмиванні прохолодною охолоджуючий ефект підсилюється ще більше. Також він потім деякий час ще зберігається після застосування.

Мої враження. Маска в принципі мені сподобалась. Якогось кардинального змінення у зовнішньому вигляді шкіри я не помітила, але зауважу, що засіб дійсно допомагає прибрати набряки і гарно освіжає шкіру. Маска інтенсивно тонізує, немов пробуджує шкіру, що особливо доречно вранці; трохи розгладжує, має хороші очищувальні властивості.

Шкіра після неї м'яка, гладенька і ніби підсвічена, виглядає відпочившою. Із важливих моментів підкреслю, що після маски епідерміс абсолютно не пересушений і відсутнє стягнення. В цьому плані повний комфорт.
Взагалі, маска досить гарна для ранкової рутини, особливо у теплу пору. Можливо надумаю взяти повний формат.