Mila__Mi

Привертає до себе увагу

Привертає до себе увагу
Привертає до себе увагу

Нещодавно у бренда вийшло 4 парфумованих містів, обираючи парфуми (на які вже робила огляд ⬇️
https://club.makeup.com.ua/post/44602/
Мені цікаво було затестувати і спрейчик. Обирала між "Cherry Osaka" та "Midnight Nice" і обрала таки перший варіант, хоча тепер хочу спробувати і "Midnight Nice".

Cherry Osaka - гурманський, фруктовий аромат.

Початкова нота: гіркий мигдаль
Нота серця: вишня, жасмин самбак, слива
Кінцева нота: боби тонка, ваніль, пачулі, сандал

За описом розкриття, виробник обіцяє нам таку піраміду ⬇️
Верхні ноти: чорна вишня, вишневий лікер
Ноти серця: слива, турецька троянда та жасмин самбак
Базові ноти: боби тонка, сандал, кедр, ветивер

Пляшка з прозорого, напівматового пластику, що дозволяє бачити розхід засобу. Об'єм 200 мл.

Дизайн місту - мінімалістичний і дуже стильний, виглядає втричі дорожче, аніж він є насправді 😍 Прям дуже класний і ще в одному з моїх улюблених кольорів 💘

На звороті можна знайти трохи інформації про засіб: склад, спосіб застосування, застереження щодо використання, термін придатності (до речі 3 роки) та інше.

У складі можна зустріти додаткові доглядові компоненти - гліцерин (зволожує та утримує вологу), пропілен гліколь (зволожувач) та алое вера (зволожує та заспокоює шкіру, знімає подразнення.

Дозатор спрей-розпилювач. При розпиленні видає широку дозу спрею, але більш суху, бо поглинається миттєво.

Консистенція як водички, не жирнить та не лишає липкості.

При першому розпиленні яскраво відчувається нота чорної черешні, такої солодкуватої та соковитої (я прям обожнюю її, готова їсти кілограмами 🍒) зі зрілою м'якоттю сливи. Нота черешні стрімко перетікає в вишневий лікер 🥃 і заглушує зрілу м'якоть сливи. До вишневого лікеру додається нотка гіркого мигдалю 🌰 та кориці (так розкриваються боби тонка), додаючи початковій ноті легкої терпкості та дуже приємної пряності. Ох, наче якийсь вишневий десерт з корицею. Він п'янить, заворожує та потребує продовження 😏

Після "п'янких" нот розкривається букет червоних турецьких троянд 🌹 та жасмину самбаку в поєднанні з теплотою сандалу, додаючи аромату легкої чаруючої східності.

В завершенні, після гри нот, на шкірі відчувається пудрова вишня, яка поступово та повільно зменшується.

Загальна картинка враження від аромату:
Знаєте, напочатку я не могла підібрати асоціації, бо перше що спало на думку - "він такий розкішний", але хотілося більше бачити в уявленні картинку цього аромату і я таки розносила його і відчула.

От тут можна зобразити, наче ви вперше приїхали з подружками в туреччину. Ввечері (теплим вечером) пішли в бар готелю, відсвяткувати першу поїздку в нову для вас країну. Випили вишневого лікеру, з'їли фруктів та неочікувано для себе провели цей вечір з романтичним продовження, випадково зустрівши того з ким погляди водночас зустрілися і проскочили такі іскри, що навколо всі наче перестали для вас існувати. Ох, ця подорож надовго вам запам'ятається 💘

Стійкість аромату 2-3 години, що є нормальним для спрей-містів. На волоссі тримається трохи довше, але в даному випадку раджу використовувати шампуні та інші додаткові засоби для волосся з нейтральними, не парфумованими ароматами, аби все не змішувалося. Шлейф тут навіть трохи відчувається, ось я набризкалась, бо часто хочеться його повторювати 🥰 і через півгодини пішла в душ, заходячи в кімнату я досі відчувала там його аромат.

Підсумок:
Він такий романтичний, насичено вишневий та чаруючий. Дуже мені сподобався 💕 А в ідеалі я бачу його саме на більш прохолодну погоду, це може бути літо +20-25 максимум. Або вже осінню, коли хочеться більшого затишку та літніх, приємних спогадів.

Особливо він сподобається тим, хто любить вишневі, трояндові, пудрові та більш теплі аромати. Для мене він тепер один з фаворитів 👌🏻