Alina_Demchenko

Коли влітку закортіло важкою композиції : Avenue Des Parfums Style Milano

Я не фанат містів для тіла, але коли спека настигає і улюблені аромати не можливо носити - місти вступають в гру. Avenue Des Parfums дали нам можливість спробувати доволі яскраві парфумерні композиції з більш легким звучанням. Спрей, об'ємом 200мл, має стильне пакування, гарну за якістю тару та розпилювач, до якого в мене нема жодного нарікання. Зовнішній вигляд і функціонал - 5/5. Тож перейдемо до найцікавішого - ДО АРОМАТУ.

Style Milano зацікавив мене своєю пірамідою. А як могло бути інакше, якщо передімною простиралось ціле поле медових білоквітів, які тепер можно носити і влітку. Одразу з флакона, на світ виривається легка, вуальна нота туберози. Вона гіпнотизує і дурманить, заставляючи натиснути.

Вирвавшись на свободу, перше що я відчуваю це солодка пудровість з натяком на фруктове варення. Легка кислинка, поступово стає більш густою і нагадує нагріті на сонці абрикоси, які розкидані між квітів. Я майже чую як гудуть бджоли і як у повітрі вітає цей солодкий медовий аромат, який передає настрій безтурботного палкого липня. Аромат починає зливатися зі шкірою, набуваючи якихось анімалістичних нот, він наче стає одним цілим, приростає до кожної ділянки шкіри, стає нею. Після дурману, яку дають перші ноти, композиція починає втрачати фруктовість і набуває деякою мильності, білоквітної мильності. Це не звучить дешево, навпроти - з'являється сексуальність. Це складно пояснити, але це звучить як дотик до шкіри, який лякає і заспокоює водночас. Перед очима пар, вода яка стікає по тілу, аромат чистоти і меду, який вітає навколо і дотик ... Аромат перетворився на якийсь любовний роман)))

Як і властиво для міста, його розкриті композиції не були надто вибуховими. Помірність і ніжність дозволяє використовувати його, насолоджуючись ніжним звучаням пудрових білоквітів, з його густотою і медовістю, з його фантомним фруктовим звучанням , яке в кінці всідається на шкірі легкою дерев'яною базою, яка посилює звучання квітів. Що мене дивують , так те що вилазить молочна нота. Густа, вершкова нота веде себе кожен раз по різному - все залежить від температури. На момент написання допису , вона веде себе спокійно, стримано, посилюючи ноти туберози. Але варто тільки посилитись спеці, то аромат стає густим, солодким і дуже лактоним. Я не лякаюсь цієї ноти, навпроти, полюбляю в парфумерії, але хотіла попередити. Але через це, класифікація аромата в моєму сприйняті, пригає з білоквітів до гурманіки .

• Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична. Нота османтуса нам подарувала все те, чого немає в піраміді, а саме шкіру, абрикос чи персик ( тут кому як) , медовість і найголовніше - вершки. Османтус підступна нота. Вона спокуслива, грайлива, але її настрій складно вгадати. Чесно кажучи я навіть думаю що османтус втілення якоїсь богині : сильної, прекрасної і прямо скажемо сексуальної. Жасмин нота яка вилезла в приємну , дорогу мильність, а квіти шипшини доповнили її.
  • Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис. Ще один представник фантомності - тубероза. Вона дарує нам і медовість , і молочність , не забуваючи і про білоквітність. Нарцис теж тримає марку : медовість, мильність і ще крапельку дурману))
  • Кінцева нота: Амбра, Кедр. Прекрасна база. Вона авжеж легка, деревина майже не відчувається, а роль амбри - посилення медовості.

Гарна дівчинка стає поганою. І як на мене назва аромату, піраміда якого ідентична Style Milano, ідеально описує цей аромат. Наровитий, сексуальний, але при тому все ще чистий, легкий і ніжний.

Good Girl Gone Bad By Kilian один з тих ароматів який я так хочу і якого я водночас і боюсь. Тож зараз, міст від Avenue Des Parfums допомагає мені зрозуміти - чи зможу я приборкати цю красуню чи ні.

Зараз міст виконує свою головну функцію - дарує мені насичений аромат на 10% звучанні, що ідеально для літа. Я засинаю з цим ароматом, хоча його стійкість і яскравість на спеці стає х10, через що навіть міст дуже яскравий і активний.

Я приємно здивована як стійкості, так і тим як звучить аромат. Спирт майже не звучить під час розпиленя, квіти не перейшли в щось дешеве, при тому мені сподобалось що розкрилися всі аспекти складних нот. На диво міст не плаский і легкість йому пасує.