Nastina

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

Усім привіт! Вітаю усіх моїх читачів з першим днем осені! Сьогоднішній відгук буде присвячений парфумованій воді Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya, що в мене була у флаконі об'ємом 30 мл. Почала використовувати парфуми напочатку літа. Сьогодні 1 вересня, у флакончику лишилося зовсім трішки. Тож можу скласти повноцінний відгук.

Пробіжимося по основній інформації:

Прем’єра аромату: 2021
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Водяні ноти, Ревінь, Цитруси
Нота серця: Квітка вишні, Магнолія, Півонія
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Кедр

Пара слів про оформлення:

Пляшечка з дуже щільного скла, оформлення написів, як на мене, к стилі ретро - чорні літери курсивом на блідо-рожевому тлі, мені подобається, дуже стильно. Кришечка чорна, пластмасова, досить товста.

Моє враження від парфуму:

Розпилення м'яке, без явних крапель. З першого ж натискання ми відчуваємо надзвичайно приємний аромат квітів🥰, що далі трансформується в багатограннішу піраміду з цитрусовою ноткою, також чути водяні ноти.

Аромат без підводних каменів, тобто нема жодної дивної ноти, що може відштовхнути. Стійкий, тримається протягом дня і на шкірі і на волоссі.

Надзвичайно приємний, свіжий, яскравий квітково-фруктовий аромат. Відчувається цитрус, квітка вишні, півонія.

Цей аромат хочеться розпилювати і розпилювати, адже він такий приємний, в ньому все в міру, він не йде попереду вас. Я йому ставлю 10/10 і рекомендую вам звернути увагу на цей чарівний аромат Karl Tokyo!

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya
Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya