saybeautyk

Tink | Superfood For Body Mango & Shea Butter

Tink | Superfood For Body Mango & Shea Butter

У мене постійно є проблема сухих рук, навіть враховуючи той факт, що я стабільно їх зволожую та всі хатні справи намагаюсь робити в господарських рукавичках.

Навіть зараз, при спеці 40 градусів, я лягаю ввечері у ліжко і відчуваю, яка моя шкіра стягнута 🙄 причому це не залежить від якихось миючих засобів, у мене все життя шкіра тіла суха. Тому на цей раз я обрала для своїх ручок крем від Tink з неймовірним ароматом манго 🤤

Пакування у крему таке яскраве і літнє, що рука до нього тягнеться сама по собі. При тому не дивлячись на яскравість туби, для мене вона виглядає все одно якоюсь гармонійною і доволі стильною)

Обʼєм - 45 мл, в цілому це стандартно для кремів для рук.

Ціна становить 68 грн.

Виділяю основне:

🥭Aqua (Water) – основний розчинник.

🥭Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) – мінеральне масло, зволожувач і захисний бар’єр для шкіри.

🥭Cetearyl Alcohol – жирний спирт, емульгатор і зволожувач.

🥭Butyrospermum Parkii (Shea) Butter – масло ши, зволожувач і пом’якшувач.

🥭Caprylic / Capric Triglyceride – зволожувач і пом’якшувач, отриманий з кокосової олії.

🥭Glycerin – зволожувач, компонент НЗФ.

🥭Palmitic Acid – жирна кислота, пом’якшувач і емульгатор.

🥭Stearic Acid – жирна кислота, стабілізатор емульсій.

🥭Dimethicone – силікон, зволожувач і захисний бар’єр.

🥭Mangifera Indica (Mango) Extract – екстракт манго, антиоксидант і зволожувач.

Аромат тут просто відвал всього🤤

Кисло-солодкий, дуже реалістичний запах свіжого, стиглого і соковитого манго. Я дуже люблю цей фрукт і його аромат, тому в захваті) після цього кремчику хочу скупити всю лінійку Tink саме з цим ароматом: гель для душу, пінний скраб, крем-суфле)

Ось настільки віддушка тут приємна і заманлива💛

Консистенція доволі легка, при контакті зі шкірою вона починає трохи танути і стає рідшою.

Мені подобається, що крем не залишає жирної чи липкої плівки на руках, а навпаки всмоктується за декілька хвилин і не створює додаткового дискомфорту по типу парникового ефекту і т.д.

Це особливо важливо влітку, коли взагалі не хочеться нічого на себе наносити.

Незважаючи на таку легку текстуру, крем справді суперфуд - він дуже поживний 🥭

Ефект моментальний.

Шкіра одразу зволожується і зникає відчуття стягнутості.

Я часто прокидаюсь вночі саме від сухості рук чи ніг (так, на ноги я його теж використовую😉), але з цим кремчиком такого нарешті немає.

До ранку я прокидаюсь лише від того, що мені спекотно і я мокра як миша😂а от сухості немає)))

Тому якщо ви також страждаєте проблемою сухих рук - сміливо обирайте цей крем від Tink!

Добре, що тут виходить 2 в 1: і доглядові властивості шикарні, і аромат дуже приємний)

Я однозначно залишилась дуже задоволеною результатом, який подарував мені цей кремчик. Буду продовжувати ним користуватись і пробувати в майбутньому нові аромати😌