Чистикова Дар'я

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую Makeup Club за можливість знайомитись з новими брендами ❤️ Цього разу на огляді декоративні засоби від британського косметичного бренду Rimmel. Розглянемо їх більш детально:

Консилер представлений у пластмасовій тубі. Виглядає доволі масивно. Жодного додаткового пакування, слюди чи коробочки не було, навіть наліпки по відкриттю. Відверто кажучи це б мене зупинило від покупки в офлайн магазинах.

Дозатор нормальний, я не люблю густе покриття тому продукт не добираю, вистачає одного забору для зони навколо обох очей.

Щіточка велюрова, велика та масивна. Спочатку було досить незвично нею користуватися.

Консилер за текстурою дуже щільний, при тому консистенція кремова та не жирнить.

Колір 025 — Rose Ivory — із серії для світлошкірих дівчаток, має трохи персикового підтону. Аромат з флакону нагадує фарбу, але при використанні абсолютно не відчутний.

Враження від використання

У нанесенні приємний та дуже комфортний, рівномірно розподіляється по поверхні обличчя і добре піддається розтушовці.

Будьте готові, що декілька хвилин після нанесення, може скочуватися у зморшках. Зазвичай я прихлопую трохи пальчиками і додатково зафіксовую пудрою — тоді консилер тримається добре.

Темні кола під очима висвітлює відмінно, також може замаскувати дрібні недосконалості на обличчі. При тому перехід на шкірі з консилером/без взагалі не вловимий.

Не менш важливий плюс цього засобу, що він не сушить шкіру, а навпаки, дарує їй зволоження тривалий час.

Відтінок консилера мені підійшов ідеально, таке враження, що він адаптувався до кольору моєї шкіри. Взагалом результатом задоволена 👌

Представлена у тюбіку з щільного пластику. Об'єм складає 30 мл. Дизайн у приємних голубих тонах. Кришка засобу відкручувальна, теж без жодного додаткового пакування, як і у консилера. Навіть відсутня фольгована пломба-наліпка, як контроль першого відкриття.

Дозатор не дуже гарний, я вже встигла добряче забруднити кришечку зсередини. Найменший випадковий тиск на тюбик, і тональний стрімко виливається. Звичайно, це пов'язано з доволі рідкою текстурою засобу.

На фото видно, наскільки вона текуча. Виглядає однорідною та не надто щільною.

Відтінок 10 Rose Ivory — це майже найсвітліший у лінійці, бежевий із жовтим підтоном, добре підійшов для моєї шкіри.

Аромат слабовиражений хімозно-косметичний, але при нанесенні не відчутний.

Враження від використання

Формула дуже легка, видимих недоліків не перекриє, але тональний чудово вирівняв тон шкіри, приховав почервоніння і затонував дрібні нерівності.

Фініш вологий, але я б не сказала, що він липкий. Хто не любить фіксувати пудрою, теж доволі носибельний варіант. Кремові текстури рум'ян, скульптор або хайлайтер на ньому не скочуються, та і взагалі лежать достойно.

Наносила за допомогою вологого спонжика, так, мені здається, більш рівномірне покриття. До речі, він прекрасно нашаровується. Також помітила, що тональний остаточно сідає як рідний, приблизно через пів години після нанесення.

Стосовно стійкості: не погано тримається весь день. Але, якщо борщити, може забиватися у крилах носика. Не сушить та не провокує лущень, наприкінці дня не має бажання змити його якнайшвидше.

Гарно знімається за допомогою стандартних засобів демакіяжу. За час користування висипань чи негативних наслідків не спровокував.

Взагалом, цей тональний крем ідеально підходить для природнього макіяжу, за допомогою нього можно з легкістю домогтися рівного тону.

Туш представлена у голубому флакончику, особисто мені такий дизайн дуже приємний для ока. А от по додатковому пакуванню, а власне контролю першого відкриття, аналогічні питання, як і до попередіх засобів, його немає, абсолютно.

Обмежувач не поганий, дозволяє витягувати лише необхідну кількість продукту.

Щіточка виготовлена з волокон на біологічній основі, пряма, щетинки в ній коротенькі та не надто ряді.

Текстура густа та пігментована. Колір 001 — Black

Враження від використання

У нанесенні туш комфортна. Миттєво підіймає війки, візуально подовжує та трохи підкручує.

Іноді трохи склеює війки, але не критично, виглядає доволі натурально. А, якщо одразу прочесати після нанесення, можна легко досягти бажаної форми.

Сохне вона дуже швидко, тому якщо полюбляєте наносити туш в 2 шари, відволікатися не треба. На фото я наносила лише в 1 шар.

Стійкість, роблячи знижку на нереальну спеку, пристойна. Але під кінець дня може трохи осипатися та западати:

Туш легко змивається гідрофільною олією або міцеляркою.

Гарна, робоча лошадка на щодень, можу рекомендувати 👍

Взагалом, не дивлячись на питання до додаткового пакування, я залишилася задоволеною боксиком. Всі засоби мені підійшли і за кольором, і за зручністю використання. З радістю продовжую їх використовувати ❤️