M O N D ✨️

Шляхетна ваніль із тютюном?

Шляхетна ваніль із тютюном?

Найчастіше зустріти парфумовану воду Supreme Vanilla можна у темному флаконі циліндричної форми різних об'ємів. В мене об'єм 30 мл.

Оформлення відрізняється від ранніх парфумів Zara, а також цінник на аромати в довгих флаконах трохи вище. На відміну від багатьох інших дизайнів Zara, на кришці відсутній логотип бренду. Він скромно розташувався на прозорому склі флакона.

Дизайн флакона виглядає дорого та витончено. Він наче натякає, що Supreme Vanilla – це не аромат типової ванілі, який швидко набридає.

Основні акорди:

>ванільний

>>солодкий

>>>фужерний

>>>>деревний

>>>>>>пудровий

Творці аромату добре попрацювали над нотами, підібравши цікаве та несподіване поєднання, яке змушує ваніль звучати по-новому.

Ноти:

  • боби тонка та деревина кедра,
  • мадагаскарська ваніль та рожевий цукор,
  • чорнило
Шляхетна ваніль із тютюном?
Шляхетна ваніль із тютюном?
Шляхетна ваніль із тютюном?

Відразу після розпилення відчувається щось дивне: солодкий спирт і тирса. Потрібно почекати 2-3 хвилини, поки ця суміш вщухне і в хід підуть акорди аромату.

У верхніх нотах відчуваю солодість тієї самої мадагаскарської ванілі. Солодість помірна, не типова. Ваніль звучить дорого та вишукано.

Незабаром відкривається гра кедра, бобів і чорнила. Ніколи не подумала б, що таке поєднання може створити повноцінний ефект тютюнового диму і пробудити шкірні мотиви. Десь далеко можна вловити ще й відголосся грифеля.

Композиція тримається на тілі весь час носіння, завершуючись у поверхневому шкірно-пудровому звучанні.

Оскільки ваніль пригнічують строгі характерні акорди, від її солодості залишається лише відтінок (ніби мається на увазі, але не забирає увагу). Це робить аромат універсальним. Може сподобається як жінкам, так і чоловікам.

Стійкість непогана. Звучання такого аромату залежить від часу носіння і теплоти шкіри. Ванільне тепло краще розкривається у прохолоду.

Шлейф середній. Звучання швидко переходить у стадію вуалі близькою до шкіри, хоча не залишається непомітним.

Що ми бачимо?

- Гарний гурманський амбровий аромат.

Підійде не всім, але рекомендую хоча б спробувати. Ноти Supreme Vanilla дивують і привертають увагу. Аромат зрілий, багатогранний. Відмінне рішення, щоб почути нове звучання ванілі та цукру.

_______________

Zara Supreme Vanilla