Чистикова Дар'я

Крем для шкіри навколо очей проти зморшок і темних кругів

Крем для шкіри навколо очей проти зморшок і темних кругів

Продовжую знайомити вас із засобами виробника натуральної косметики Mak & Malvy. На черзі крем для шкіри навколо очей проти зморшок і темних кругів. Чи виявився він ефективним? Читай про враження та дивись результат після використання далі ⬇️

Але спочатку про пакування: крем представлений у невеликому флакончику, об'єм засобу складає 10 мл. На етикетці навколо відображена вся необхідна інформація стосовно складу, термінів та про виробника. До речі, термін придатності по відкриттю всього 6 місяців.

Присутній зручний помповий дозатор, дуже тішить коли і на таких маленьких флакончиках є подібна зручність. Дозатор працює плавно, видає оптимальну кількість засобу, не заїдає 👌

Консистенція легенька, кремова, середьої щільності, при видавлюванні «горошинка» крему не втрачає форми.

За кольором крем білий, напівпрозорий. Має аромат суміші огірка та свіжого базиліку, приємний, відчутний лише при нанесенні.

По складу, з корисного є:

🥒 Cucumber seeds oil virgin (олія з насіння огірка): Ця олія містить високий рівень антиоксидантів, таких як вітамін С та бета-каротин, які допомагають у боротьбі зі старінням шкіри та покращують її текстуру.

🥒 MethylSulphonylMethane (метилсульфонілметан): Відомий як MSM, цей складник сприяє зміцненню структури колагену в шкірі, що допомагає зменшити зморшки та підтримує її еластичність.

🥒 Acetyl tetrapeptide-5: Цей пептид спеціально розроблений для зменшення темних кола під очима та набряклості. Він працює, зміцнюючи стінки капілярів, поліпшуючи мікроциркуляцію і зменшуючи відтінки темних кіл.

🥒 Cetearyl olivate, sorbitan olivate (цетеариловий оліват, сорбітан оліват): Ці компоненти є емульгаторами, які допомагають зберігати вологу в шкірі, сприяють м'якості і гладкості шкіри, зменшують її сухість.

🥒 Macadamia ternifolia seed oil (олія насіння макадамії): Ця олія багата на омега-7 жирні кислоти, які поживляють шкіру, зменшують запалення і покращують її бар'єрну функцію.

🥒 Pentylene glycol, propanediol (пентіленгліколь, пропандіол): Ці інгредієнти володіють властивостями зберігання вологи, допомагають заспокоїти і зволожити шкіру.

🥒 Amino acids (аргінін, аспартат, PCA, гліцин, аланін, серин, валін, пролін, треонін, ізолейцин, гістидин, фенілаланін): Ці компоненти є будівельними блоками білків, які підтримують і відновлюють структуру шкіри, зміцнюють її бар'єрну функцію і поліпшують текстуру.

Як використовувати?

Зранку та ввечері наносити на очищену шкіру навколо очей.

Враховуючи склад, важливо не забувати проводити тест на алергічні прояви перед використанням крему ⚠️

Враження від використання

Тест на алергічну реакцію успішно пройдено, тому я зі спокійною душею почала використовувати крем двічі на день.

При нанесенні крем гарно розподіляється, при невеличкому масажі одразу зволожує зону навколо очей. Відчуття дуже комфортні, ніякої тяжкості чи «плівки». Поглинається швидко, буквально за кілька хвилин. Крем залишає вологий оксамитовий фініш.

Явних мішків під очима у мене немає, але іноді ці темні кола з'являються від недосипу. Ну і моя основна проблемка: заломи під очима.

Пропоную оцінити результат через 2 тижні використання (на фото немає консилера чи тону!):

Як на мене результат за такий короткий термін шикарний, зморшки візуально менш помітні, шкіра стала більш еластична та зволожена. Погляд однозначно свіжіший та відпочивший. Зона під очима теж трохи посвітлішала.

Роздратування, алергії та якихось негативних наслідків використання даного крему у мене не було.

Мені ще дуже подобається аромат, обожнюю базилік, тому тут окремий лайк та задоволення при використанні👍

Вважаю крем від Mak & Malvy якісним та доволі ефективним у догляді за шкірою навколо очей. Щира рекомендація 👌