Mariya Trofimova

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Застрибуючи в останній вагон🤭

Ці декілька тижнів видались неймовірно спекотними і єдине, що я могла тестувати це лайфхаки як не зловити тепловий удар (p.s не впоралась).

Дякую MUC за можливість тестувати та знайомитися з новими брендами🖤

Формат дуже зручний, аплікатор з обмежувачем видає невелику порцію, але для зони під очима цього навіть забагато. Запах нейтральний, на шкірі не відчувається. Відтінок 025 - Rose Ivory для моєї шкіри вдалий, дуже делікатний рожевий підтон. Легко змивається як міцелярною водою, так і гідрофільною олією.

Ох і норовлива "цаца" заховалась в цьому флакончику.

Щільна пігментація, матовий фініш, самофіксація.

Плюси очевидні, але подружитися з нею вдалося лише з п'ятої спроби. Всі ці переваги разом створюють труднощі при нанесенні. Розтушовувати треба швидко, бо кожна секунда зволікання збільшує ризик, що ляже нерівномірно - і тоді тільки змивати та все спочатку.

Для себе вивела єдину комбінацію: на добре зволожену кремом шкіру (навіть трохи вологу) нанести кілька крапочок і швиденько розтушувати вологим спонжем. Але навіть так не варто гаяти час, хоча його трохи більше для маневрів.

Покриття виходить делікатним і стійким, наскільки це можливо в спеку на жирній шкірі. При цьому все одно чудово перекриття.

Мінус одне серденько за "вредність".

🖤4/5

Почнімо з позитиву. Текстура тональної основи - чудова. Легка та рідка, чудово розтушовується і не підкреслює лущення. На шкірі відчувається дуже комфортно, лягає наче рідний, одним словом.

Легко змивається як міцелярною водою, так і гідрофільною олією.

Перше, що впадає в око (чи краще сказати - в ніс).

Основа має катастрофічну віддушку, чи то гуаш чи то акварель, ще деякий час після нанесення чую на собі. Дратує.

Щодо покриття - воно досить легке. Трохи маскує темні кола під очима, але з почервоніннями впоратися не може. Пігментація слабенька для серйозних проблем зі шкірою.

І нарешті, відтінок. Тут мені особисто не пощастило. Маю світлу шкіру з жовтуватим підтоном, а відтінок 010 - Rose Ivory виявився занадто рожевим для мене.

🖤3/5

А тут сталася любов.

Я обожнюю такі щіточки, саме вони дозволяють нанести один акуратний шар без грудочок, навіть у два шари виглядає гарно.

Вії у мене довгі, але прямі, як двері. Виробник заявляє "подовжує і підкручує вії", підкручення тут не побачила, а ось подовжує не погано.

У дуже спекотну погоду трохи зовсім трохи відбилось під очима, але в прохолодному приміщенні стійко трималась весь день. Змивається "пандою" але досить легко міцелярною водою.

Однозначно

🖤5/5