krutoguuz

АНАЛОГ МАСКИ ATACHE ЧИ МАРКЕТИНГ

АНАЛОГ МАСКИ ATACHE ЧИ МАРКЕТИНГ

Прог цю маску вже бачила багато позитивних відгуків, тому вирішила й собі спробувати. Для знайомства обрала пробник, мені його вичтачило на 2 використання. Можна було нанести і більш товстим шаром, але за 10 хвилин вона в мене й так ще була досить волога. Наносила я її на очищену шкіру обличчя і змивала теплою водою. Через 30 секунд після нанесення маска почала інтенсивно охолоджувати шкіру, було відчуття холодку. Після змивання ефект охолодження зберігався ще кілька хвилин.

Фото до та після можна побачити ниже)

Що мені в ній сподобалося?

  • ефект охолодження, який особливо зранку дуже круто пробуджує;
  • освітлення шкіри(воно легеньке, але видиме вже від першого використання, тому при стабільному користуванні думаю буде більш помітнішим);
  • в складі є екстракт артишоку, який має потужну антиоксидантну дію, зменшує набряки та розгладжує зморшки,також запобігає передчасному старінню шкіри;
  • центела азіатська та спіруліна - мають потужні заспокоюючі, тонізуючі та протизапальні властивості;
  • і також бісабалол-натуральний рослинний екстракт, який міститься олії ромашки, лаванди та віроли. Має протизапальні, ранозагоювальні, антибактеріальні та антигрибкові.

Маска ідеальна для проблемної шкіри, так як буде прауювати з патогенною мікрофлорою, а також спіруліна буде робити пори менш помітними. А також хто відмовиться від ліфтинг ефекту зранку?

Пробували цю маску? Або можливо хочете спробувати?

АНАЛОГ МАСКИ ATACHE ЧИ МАРКЕТИНГ