Nastina

Avon Far Away

Avon Far Away

Я виросла в 2000-х і косметика AVON - це невід'ємна частина мого дитинства. Любов до каталогів, і безпосередньо до AVONу я пронесла і до цих днів. Як власне і бажання замовити парфумну воду Far Away. В дитинстві я терла ароматні сторінки, і на сторінці з цими парфумами, завжди думала: "От виросту, обов'язково куплю!"

І ось заповітний флакончик в моїх руках, нижче можете побачити основну інформацію про парфум ⬇️

Прем’єра аромату: 1994
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Амбра, Апельсин, Гарденія, Фіалка
Нота серця: Кокос, Мускус, Османтус, Персик
Кінцева нота: Ваніль, Жасмин, Троянда

В мене флакончик форматом 30 мл, зразу водичка була світліша, але вже за півроку він потемнішав, трансформувався і аромат: став не таким солодким, а скоріш мускусним, квітковим. Цікавішим, я б сказала.

Влітку ним користуватися складнувато, а от в холоднішу пору року він розкривається розкішним букетом. Кокос, ваніль, персик, апельсин - чути найяскравіше. Квіти менш виражені, всеж це більше солодкий і східний аромат🥰

Я абсолютно задоволена покупкою і рада, що до моменту коли я його можу собі купити, він ще випускається. З такою ж систематичністю випускається, мабуть, лише Far Away Glamour. Всі решта нових версій Far Away через два-три роки після запуску, знімається з виробництва.

Це вже культовий аромат, він безперебійно випускається з року в рік вже впродовж тридцяти років. Всім любителям квітково-східних парфумів раджу спробувати і цей!

10/10

Дякую за увагу!

Avon Far Away