krislemly

Lunnitsa | Кондиціонер для волосся

Lunnitsa | Кондиціонер для волосся

Поділившись враженнями про шампунь, не можу оминути наступну сходинку догляду - кондиціонер з олією мурумуру, гідролізатами шовку та молочних протеїнів, що забезпечує комплексний догляд за волоссям на другому етапі після очищення.

Lunnitsa | Кондиціонер для волосся

Кондиціонер упакований у непрозору білу пластикову пляшку об'ємом 275 мл.

Флакон має зручний дозатор, основа якого виконана з дерева. Він працює без нарікань, справний протягом усього використання.

По текстурі густий, білий з приємним ароматом.

Консистенція дуже вдала, вона пластична та ніжна, легко розподіляється по шкірі та волоссю.

Наношу кондиціонер на вологе волосся після шампуню, відступаючи від коріння. Залишаю на кілька хвилин і змиваю водою. Вже у вологому стані відчувається, що волосся розгладжене та розплутане після очищення.

Тепер про найголовніше - ефект. Кондиціонер містить гідролізований шовк та молочні протеїни і це не просто маркетингові слова. Волосся після нього виглядає неймовірно. Гладке, блискуче, пружне та шовковисте. Виглядає більш щільним та об'ємним, навіть без укладки - виглядає чудово. Він успішно бореться з підвищеною літньою пухнастістю волосся і навіть трохи випрямляє волосся.

На фото вижче волосся тільки після шампуню та кондиціонера. Щоб показати результат, я спеціально не стала наносити якісь незмивні засоби для гладкості та блиску.

Сміливо можу його рекомендувати, адже цей кондиціонер повністю відповідає всім моїм запитам: гладкість, м'якість, легкий блиск, слухняність та приємний аромат від волосся.