𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Aqua di Gioia - відомий парфум від Gorgio Armani, який був випущений у 2010 році. Відноситься він до групи квіткові водяні
Пробник має об'єм: 1.2 мл

Піраміда

Верхні ноти: лимон, м'ята
Серцеві ноти: водяний жасмин
Кінцеві ноти: вірджинський кедр, тростинний цукор, французький лабданум

Аромат неймовірно приємний, свіжий, ніжний і акватичний, дуже доречний на спекотну погоду. Він легкий, ненав'язливий, не задушить і не викличе головну біль ні у вас, ні у оточуючих; огорне своєю свіжістю і неодмінно підніме настрій.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Зі старту Aqua di Gioia - дзвінкий і кристальний , немов прохолодний коктейль мохіто з кубиками льоду, в якому фігурує соковитий лимон і м'ята.

Далі аромат чарівно розкривається акордом білих квітів, на фоні морського бризу, що додає йому якоїсь особливої вишуканості і елегантності. Це вже не просто цитрусовий свіжачок, а більш глибока і цікава композиція. Вона хоч і зрозуміла, але не проста.

Потім у цей коктейль ніби додали трохи цукру і він вже грає трохи солодше, але все тими ж прекрасними переливами. Також у базі трохи відчуваються мускусні відголоски, які, як я розумію, створює лабданум, але все звучить делікатно і благородно.

З часом, коли цитрус з м'ятою трохи приглушуються, то більш відчутний в міру солодкий квітковий акцент з вираженою акватичною підкладкою. Зелені нотки в ньому теж присутні, але кедр не гучний, сильно не виділяється.

Аромат мені дуже сподобався. У спеку він ніби свіжий і прохолодний ковток. Не важкий. Жіночний, привабливий, універсальний на любу пору року.
На мені, нажаль, не дуже стійкий, я його відчуваю приблизно години 3.
Aqua di Gioia має достатню кількість прихильників і я розумію його популярність, він вартий уваги, буде актуальним усюди. Мене він зачепив.