NYX Professional Makeup Bare With Me
Більше, аніж просто консилер
Привіт, красунечки🕊️ Ділюсь враженнями про консилер-сироватку, яку наношу часто як тональний
А також додаю посилання на олівчик від Nyx:
https://club.makeup.com.ua/post/43917/
На олівчик Ln Pro:
NYX Professional Makeup Bare With Me 02
Особливості:
Продукт має 100 % веганську формулу. Він збагачений екстрактом гриба тремелла, який має потужні антиоксидантні властивості, а також сповільнює вікові зміни шкіри.
Має ніжну кремову консистенцію
Вирівнює тон шкіри, приховує дрібні недосконалості
Центелла азіатська та зелений чай заспокоюють подразнення та зменшують почервоніння.
Склад:
Aqua / Water / Eau , Hydrogenated Polyisobutene , Hydrogenated Polydecene , Polyglyceryl-3 Diisostearate , Glycerin , Trimethylsiloxysilicate , Isononyl Isononanoate , Disteardimonium Hectorite , Butylene Glycol , Silica , Camellia Sinensis Leaf Extract , Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil , Tremella Fuciformis Polysaccharide , Centella Asiatica Extract , Allantoin , Sorbitan Olivate , Sorbitan Sesquiisostearate , Glyceryl Behenate / Eicosadioate , Sodium Chloride , Magnesium Sulfate , Ethylhexylglycerin.
Упакування, консистенція, аромат
Упакування
Прозорий футляр з помпою, що легко натискається і видає достатньо продукту, щоб замаскувати синці
Гарний рожевий дизайн, що не міг не привернути мою увагу
Консистенція
Дуже приємна, кремова, не густа і не розтікається. Лягає гарною вуаллю, не відчутно. Але маскує дуже добре, навіть як тональний крем підходить
Аромат
Легкий косметичний, приємний
DARIIA’S IMPRESSIONS
Консилер мені дуже сподобався, ідеально перекриває, поки що найщільніший і найприємніший. Я ідеально обрала відтінок. Це нейтральний тон, що не висвітлює і не затемнює синці, а просто маскує їх.
Інколи наношу як тональний засіб, на все обличчя. І маю ідеальне покриття. Засіб дуже економний, тому навіть якщо використувати щодня як тональний, вистачить надовго
Моя щира рекомендація
Обіймаю🤍
Коментарі (0)