saybeautyk

Lunnitsa | Shower Gel Cherry Me

Lunnitsa | Shower Gel Cherry Me

Я ж уже казала, що відношусь до тих людей, хто фанатів від аромату Lost Cherry) нехай він заїжджений (як вважає більшість), але на мою думку дуже приємний і в парфумерії такий один) всі рівняються на нього і хочуть створити щось подібне.

Тому коли випала можливість спробувати гель для душу Cherry Me від бренду Lunnitsa - я не змогла відмовитись 😍 хочеться зберегти цей аромат якомога довше на шкірі)

Розповідаю детальніше ⬇️

Гель знаходиться в зручній, трохи «пузатій» баночці білого кольору.

Обʼєм - аж цілих 500 мл, при моїй витраті вистачить приблизно на 2-2,5 місяці. Насправді я думала, що буде 250 мл) і дуже здивувалась, побачивши таку велику банку.

На пляшці прописана вся потрібна інформація, в тому числі терміни придатності та склад продукту.

Аромат тут, звичайно, абсолютна насолода)

Це не повністю Lost Cherry. Гель для душу від Lunnitsa звучить у 10 разів мʼякше - він солодкий, але не притомний і не задушливий. Навіть в літній період такий аромат цілком доцільний на кожен день 😉

Стигла і соковита вишня, для мене він звучить навіть якось вершково. Немає гірчинки чи спецієвості, дуже спокійний та лагідний аромат.

Тут є одна жорстка ПАР (SODIUM LAURETH SULFATE) в поєднанні з чотирма більш мʼякими (COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAUERTH-3).

Також присутні емульгатор та запашники. Мене все влаштовує у складі, він класичний для такого виду продукту)

Консистенція у гелю рідка, текуча, він прозорого кольору (хоча в моїх думках я чомусь уявляла його рожевим🤪)

Дуже гарно піниться - навіть з невеликої краплі гелю можна утворити багато піно і гарно намилитись)

Обожнюю хороше піноутворення у гелях - по-перше, це дуже зручно; по-друге - економічно у використанні. Хоча я останні декілька місяців ллю на себе гелі для душу ну дуже вже активно.

Очищує шкіру гарно, вимиває з першого разу навіть дезодорант-стік (хто користується подібним видом, той розуміє, про що я).

Шкіра при цьому не сохне якось екстремально - все як завжди) я не побачила суттєвої різниці з іншими гелями, тобто Lunnitsa, як на мене, гарно видаляє забруднення і не вимиває шкірний барʼєр.

Приємний бонус: цей чудовий вишневий аромат залишається на шкірі ще приблизно з годинку після душу (дуже легкою вуаллю). Тож є час трішки насолодитись ним у повній мірі 🍒