krislemly

Avenue Des Parfums | Аромадифузор

Avenue Des Parfums | Аромадифузор

Бренд Avenue des Parfums створює аромати для будинку, кожен з яких має свої настрій і призначення. Сьогодні розповім про аромадифузор Сitrus & Floral. Він зустрічатиме вас після довгої дороги, важкого робочого дня чи щасливої прогулянки.

Упаковка виглядає дуже презентабельно, таку можна подарувати на будь-яке свято близькій людині або зробити презент просто так без приводу.

Усередині - сам дифузор та 4 палички. Мені дуже сподобалося оформлення баночки – вона скляна зі стильною етикеткою.

Зручно, що флакон можна розташувати у будь-якому місці вітальні чи іншій кімнаті, і скрізь він буде доречним.

У використанні аромадіфузор дуже простий. Потрібно відкрити флакон з парфумованою рідиною та вставити у флакон палички з ротанга.

Палички послужать провідником для аромату. Регулювати насиченість аромату, можливо, додаючи або прибираючи палички з флакона. Чим більше паличок у флаконі, тим інтенсивніший аромат. Періодично можна переверти палички, для того щоб аромат не слабшав.

В основі аромакомпозиції "Citrus & Flowers" - ноти апельсину, мандарину, грейпфрута, неролі, базилік, півонія, амбра, сандал. Виходить така свіжа та невагома квітково-цитрусова композиція.

Аромат ніжний, чистий, свіжий, трохи прохолодний, саме такий, який я й очікувала почути. Я чую і цитрусові і неролі, базилік та півонія йде трохи на другий план, звучить тонко і ненав'язливо.

Аромат звучить м'яко, делікатно, легкою вуалю, подихом вітерця, який якраз і створює затишну та неповторну атмосферу у приміщенні.

У цьому аромадіфузорі ідеально все. Починаючи від упаковки, закінчуючи чудовим ароматом який чудово справляється із завданням надання приміщенню особливої приємної атмосфери. Дифузор принесе квартирі свіжість, зробить простір ширше, а також зможе підняти настрій вам і вашим гостям.