MAXIMOVA🌷

Туш для вій "Королівський погляд" Оля Полякова

Туш для вій "Королівський погляд" Оля Полякова

Приготуйтесь! Фанат силіконових щіточок зараз буде хвалити туш з пухнастою щіточкою.

На перший погляд вона не виглядає дуже зручною, з виду ніби завелика. Але варто перший раз профарбувати вії і всі мої упередження розвіялись! Хоча до такої чималої щіточки потрібно звикнути, після силіконових маленьких щіток.

Туш гарно профарбовує вії, надає об’єму і трохи подовження та піднімає їх в гору. Вони виглядають легко і пухнасто без обтяження, не фіксуються «дубово».

Нашаровується без проблем, другий шар дає яскравіший ефект, поглиблюється чорний колір але головна фішка в тому, що скільки б я не нашаровувала - не створюється ефект павучих лапок. Вії виглядають легко і елегантно. Немає комочків, і вії не злипаються.

На очах також не відчувається обтяження, повністю комфортна туш.

Протягом дня не осипається і на верхній повіці трохи відбивається (не критично) у мене всі туші відбиваються, це нормально для мене.

Також у мене виходить профарбовувати вії акуратно, не забруднюється шкіра навколо.

Туш для вій "Королівський погляд" Оля Полякова

Перед нанесенням туші я завжди використовую керлер

Тут можете ближчу роздивитись туш нанесену і один шар. Сподобається дівчатам, які люблять легкі профарбовані вії з природнім ефектом. Необтяжені з легким об’ємом.

На цих фото 2 шари туші. Такий ефект сподобається таким як я, хто любить виразні чорні вії припідняті вгору.

Упаковка у бренду дуже красива. Туш поміщена в коробочку на якій є вся інформація. Виготовлена вона в Італії.

Дизайн туші прям люксовий. Приємно відчувається в руках і гарно виглядає в клсметичці🧡

Я дуже нею задоволена. Вона підійде на щодень, для денних і вечірніх макіяжів. Головне, що протягом дня вона не осипається та не тече (бачила у відгуках, що у деяких дівчат вона осипалась, я такого не помічала за місяць користування). Змиваю її міцелярною водою або гідрофільним маслом.

Також в моїй косметичці від Олі Полякової ще є олівчик для брів та блиск. Про них також є огляди, якщо цікаво, заходьте в мій профіль.