Наталія

Змиваємо день разом з Elizabeth Arden

Змиваємо день разом з Elizabeth Arden

ВІтаю! Думаю, ніхто не сперечатиметься, що очищення шкіри це дуже важлива, якщо не сама необіхдна річ. Змити день - вдалий та невдалий, як і макіяж - мені допомагає гідрофільна олія Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil. До цього екземпляра я не надавала перевагу оліям для зняття макіяжу. Вони всі були затяжкі для мене, лишали жиру плівку, яку пінки не розчиняли. Ну от не мій це був спосіб зняття макіяжу. Але моє ставлення до гідрофільних олійок змінив відгук однієї з дівчат під олією від Elizabeth Arden . Там було написано, що вона найлегша з усіх, якими вона користувалася. І я згодна. Макіяж змиває включно з водостійкою косметикою. Навіть супер стійку туш змиває. Виробник, до речі, так і каже, що гідрофільна олія для цього призначена! Гарно емульгується, гарно розчиняє косметику, не важка. Має легкий, приємний аромат.

Склад:

PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PARFUM/?FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL.

Треба відмітити, що тут нема мінеральних масел, як в деяких дорогих гідрофілках.

Ну і наступний етап вмивання з Elizabeth Arden Visible Difference Soft Foaming Cleanser. Теж хороший і якісний представник, який справляється на відмінно зі своїми функціями. Піниться не дуже добре. Має в складі такі ніби крупинки, але не скрабуючі, а швидше гранули, які розчиняються. Пінка гарно очищає, не сушить шкіру, має легкий, ледве чутний аромат. Консистенція пінки ніжна, кремова. Користуватися одне задоволення.

Склад:

WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, SODIUM COCOYL GLYCINATE, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, MYRISTIC ACID, SYNTHETIC WAX, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SUCROSE STEARATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ARGININE, BISABOLOL, BUTYLENE GLYCOL, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, DISODIUM EDTA, LAURIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CHLORIDE, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, CHLORPHENESIN, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, SORBIC ACID.

А як ви змиваєте свій день?

Змиваємо день разом з Elizabeth Arden
Змиваємо день разом з Elizabeth Arden
Змиваємо день разом з Elizabeth Arden