☕️ Karina ☕️

MELONI ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ

MELONI ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ

Поговоримо спочатку про сам бренд.

🌱MELONI одночасно поєднує у собі природність, органічність, безпечність, ефективність та сучасність. Він уособлює собою натуральний щоденний догляд для волосся з урахуванням природних потреб жінки, яка прагне мати доглянуте живе волосся. Виробник поєднує максимальну користь природи та досягнення науки, створюючи гіпоалергенні формули, які не тестуються на тваринах. Засоби дбають про волосся та шкіру голови на рівні професійних салонних процедур.

До речі, мені дуже подобається дизайн їхнього пакування. Дуже гарно виглядає 😍

🌱Виробник - Україна

🌱Shampoo Hair Rescue – це зміцнюючий безсульфатний шампунь проти випадання з ніацинамідом та пребіотиком. Потужний засіб ефективно регулює виділення надлишкового себуму та делікатно очищає локони.

🌱Об'єм - 450 мл.
🌱Як він діє - зміцнює фолікули та стимулює ріст волосся, запобігає випаданню та появі лупи, зволожує та надає блиску, попереджає ранню появу сивини. А при регулярному використанні повертає волосся яскравий природний блиск і гладкість.

🌱Користь компонентів -

  • Ніацинамід – водорозчинний вітамін B3. Це інноваційний продукт, що ефективно стимулює кровообіг, що значно покращує харчування волосяних цибулин, скорочує випадання та збільшує щільність волосся.
  • Biolin P – пребіотик нового покоління. Регулює виділення себуму, оптимізує рН шкіри голови, знімає запалення та подразнення, підвищує захисні функції дерми, насичує корисними мікроелементами.
  • Екстракт розмарину зменшує ламкість і випадання, заспокоює запальні процеси, зволожує локони, а також допомагає у боротьбі з лупою та ранньою сивиною.
  • Екстракт кропиви ефективно регулює жирність волосся, посилює збагачення клітин дерми киснем, посилює блиск.
  • Екстракт імбиру знижує жирність, відновлює структуру волосся на клітинному рівні, прискорює ріст, зволожує шкіру голови, живить волосяні цибулини.
  • Екстракт шавлії має протигрибковий ефект, зміцнює, знімає запалення, посилює ріст, живить, ефективно очищає від забруднень та залишків косметичних засобів.
  • Екстракт деревію позбавляє проблеми жирної себореї та лупи, усуває запальні процеси і свербіж, надає бактерицидну дію.
  • Екстракт м'яти бореться з надмірною жирністю, лупою, ламкістю, роздратуванням, свербінням та тьмяністю волосся.
  • Екстракт лимонника стимулює ріст, допомагає у боротьбі з випаданням, посилює пишність та м'якість волосся.
  • Провітамін В5 лікує себорею та нормалізує роботу сальних залоз, збільшує товщину волосся (до 10%), відновлює пошкоджену структуру.
  • Гідролізат пшениці покриває волоски тонкою плівкою, що захищає від пересихання. Запобігає ламкості, знижує наелектризованість, збільшує товщину, допомагає повернути гнучкість та природний блиск.

🌱Враження - шампунь чудовий та дієвий. Використовувала комплексом з іншими засобами цієї лінійки. Він прозорий, рідкий. Має дуже приємний м'ятно - лимонний аромат. Промивала волосся ним двічі, як і звичайним шампунем. Піниться мабуть найкраще з усіх безсульфатних шампунів, які я використовувала. Вдається очистити шкіру голови та волосся до невеликого "відчуття скрипу". Волосся влітку я мию раз в 3 дні, на подив. Зазвичай я мила кожні 2 дні. Не знаю, чи пов'язано це із цим шампунем, адже я ще 1-2 рази на тиждень користуюся пілінгом для шкіри голови. Я ним дуже задоволена. Великим плюсом є склад.

10/10

🌱Бальзам-кондиціонер Hair Rescue з ніацинамідом та пребіотиком – це потужний натуральний засіб для шкіри голови та пошкодженого та втомленого волосся. Ідеально підходить після фарбування та під час регулярних укладок. Глибоко живить волосся, відновлює його та захищає від агресивних факторів.

🌱Об'єм - 250 мл.

🌱Як він діє - посилює ефект шампуню, склеює і згладжує лусочки, зменшує кількість кінчиків, що січуться. Готує локони до безпечного укладання і створює ефект мінімальної ламінації — волосся менше електризується, розпушується, стає більш гладким, слухняним і має здоровий блиск.

🌱Користь компонентів -

  • Ніацинамід – водорозчинний вітамін B3. Це інноваційний продукт, що ефективно стимулює кровообіг, що значно покращує харчування волосяних цибулин, скорочує випадання та збільшує щільність волосся.
  • Гідролізат шовку покриває кожну волосину тонкою плівкою, швидко і легко проникає вглиб, не обтяжує, а надає волоссю пружність, еластичність, сяйво і полегшує укладання. Відмінно зволожує, відновлює структуру і надає антистатичний ефект.
  • Олія мурумура - дуже цінний компонент, що ефективно бореться з ламкістю, зміцнює структуру волосся, підвищує пружність, зволожує, розгладжує неслухняні та жорсткі локони.
  • СО2 екстракт ламінарії – це витяжка з бурих водоростей, яка багата на органічні кислоти, макроелементи та вітаміни. Ефективно зволожує шкіру голови та локони, підвищує пружність, прискорює ріст, нормалізує роботу сальних залоз.
  • Вітамін Е посилює ріст, утримує вологу, надає шовковистості та блиску, запобігає старінню, покращує колір, зупиняє випадання.
  • Гідролізат молочних протеїнів – важливий компонент, який отримується з казеїну. Пом'якшує, надає сяйва, знижує ламкість, відновлює цибулинки, підвищує еластичність, посилює захист, покращує структуру та стан волосся.
  • Гліцерин зволожує, пом'якшує, надає гладкості, живить цінними мікроелементами, а також полегшує розчісування та укладання.
  • Декспантенол - синтетичний вітамін B5, який чудово доглядає цибулинки, зволожує, насичує корисними речовинами, додає обсяг, захищає, сприяє зростанню та полегшує укладання.
  • Молочна кислота – органічний компонент, що відновлює пошкоджене волосся, зміцнює, зволожує, покращує структуру та зовнішній вигляд.

🌱Як правильно використовувати - помити голову шампунем. Трохи підсушити волосся рушником (на мокрому волоссі кондиціонер діє набагато гірше). Пальцями добре розприділити кондиціонер по всій довжині від коренів до кінчиків волосся. Через 1-2 хв ретельно змити водою.

🌱Враження - ним я теж задоволена. Дозатор працює добре (по принципу прокруту в сторону та натиску), не заїдає. Текстуру можна побачити на фото (схожа на кремову, білого кольору, досить густа). По волоссю легко розприділяється. На корені не наношу. Також має приємний дещо лимонний аромат, не яскраво виражений. Змивається без проблем. Немає відчуття, що засіб залишився на волоссі. Так як він не містить силіконів, то не буде вау ефекту, як від таких силіконових засобів. Але волосся розгладжує добре, воно стає гладким. Головне, що натурально та ефективно доглядає. Також воно не плутається, стає більш розсипчастим, ніж зазвичай. Не переобтяжує. Чудово підійде для щоденного використання.

9/10 (бо у порівнянні з продуктами, які містять силікони в складі, дещо програє у візуальному ефекті)

🌱Інтенсивна маска з олією жожоба та вітамінами. Це дієва SOS-допомога втомленому, ослабленому і ламкому волоссю. Повертає до життя тьмяні локони навіть після агресивних процедур та фарбування. Має у своєму складі 4 натуральні екстракти, 3 олії, 2 гідролізати, 3 вітаміни та ряд корисних компонентів.

🌱Об'єм - 250 мл.

🌱Як вона діє - помітно зменшує ламкість волосся, бореться з випаданням, зміцнює структуру волосків та запобігає появі лупи. Стимулює кровообіг та зростання, відновлює пошкоджені цибулинки та їх еластичність. Надає волоссю блиску, гладкості та вигляду доглянутості. Підходить для регулярного використання.

🌱Користь компонентів -

  • Олія жожоба відновлює структуру волосся та знімає запалення зі шкіри голови. Має потужний антиоксидантний ефект. Зволожує та живить, посилює кровообіг, регулює виділення себуму.
  • Вітаміни Е, В6, РР також потужні антиоксиданти. Активують зростання цибулин, повертають волоссю міцність та пружність, скорочують випадання, живлять, надають сяйва та м'якість.
  • Екстракт кропиви ефективно регулює жирність волосся, посилює збагачення клітин дерми киснем, посилює блиск.
  • СО2 екстракт розмарину ефективно зволожує, бореться з лущенням, посилює кровообіг, стимулює ріст волосся, запобігає появі ранньої сивини, надає шовковистості та блиску.
  • Олія кокоса містить як ненасичені, так і насичені кислоти, завдяки чому одночасно живить та зволожує. Має антибактеріальний ефект, нормалізує pH шкіри голови, щоб запобігти появі лупи.
  • Олія зародків пшениці глибоко проникає у структуру волосся, насичує киснем, відновлює, зміцнює, живить цінними мікроелементами, перешкоджає ламкості та посилює захист від ультрафіолету.
  • Екстракт бурих та червоних водоростей живить від коренів до кінчиків, покращує кровообіг, знімає запалення, відновлює структуру, додає свіжості.
  • Молочна кислота органічний компонент, що відновлює пошкоджене волосся, зміцнює, зволожує, покращує структуру та зовнішній вигляд.
  • Гліцерин інтенсивно зволожує і утримує вологу, усуває ламкість, прибирає лупу, наповнює енергією, спрощує розчісування, має антистатичний ефект.
  • Концентрат гідролізату плаценти зміцнює та ефективно відновлює цибулини, допомагає у боротьбі з випаданням, підвищує щільність волосся та значно покращує структуру.
  • Гідролізат протеїнів шовку огортає волоски тонкою плівкою, відмінно зволожує та сприяє утриманню вологи всередині, знижує наелектризованість, захищає від ультрафіолету, підвищує еластичність, надає блиску.
  • Гідролізат протеїнів пшениці відновлює клітини волосся та шкіри голови, підтримує нормальний pH, заспокоює, розгладжує лусочки, надає гладкості та сяйва.
  • Кераміди рослинні зміцнюють локони, перешкоджають випаровуванню вологи, попереджають появу кінчиків, що січуться, і ламкості, захищають від зовнішнього впливу, відновлюють блиск.

🌱Враження - мені дуже сподобався склад маски. Досить поживна баночка. Її можна наносити на шкіру голови, але я не ризикую, щоб волосся не стало забруднюватись швидше. Пакування у вигляді шайби, містить захисну пломбу, надійне. Аромат практично не відчувається. Думаю, що такий же, як і в інших засобів даної лінійки. Текстуру маски можна побачити на фото. Білого кольору, кремова, густа, не розтікається, але не така щільна, як в кондиціонеру. Дуже добре ковзає по волоссю та вирівнює його ще в процесі нанесення. Змивається легко, не залишає плівки після себе. Інколи використовую ще й після кондиціонеру її. Волосся має гарний блиск, не обтяжується, стає гладким. Чудовий засіб також для щоденного використання.

10/10

Засоби із цієї лінійки мені підійшли та сподобалися. Рекомендую кожному з ними познайомитися. У бренду також є мініатюри, тому це тільки плюс. А також досить зручно, бо їх можна взяти з собою в подорож. Прикріпляю відео, де можна побачити як виглядає моє волосся після застосування шампуню + кондиціонеру + маски.

Також хочу відмітити, що мала незначне (мабуть сезонне) випадіння волосся. Тому обрала цю лінійку. Працювала комплексно. Харчування, масаж сухою щіткою, також використовую спрей від цього ж бренду ANTI-LOSS HAIR SPRAY із серії Хtreme Repair, ну і звісно ж шампунь, кондиціонер та маска. І я помітила, що волосся не так сильно випадає, особливо під час розчісування.

Тому, такий підхід може бути непоганою допомогою в подоланні даної проблеми.

Бажаю усім гарного, міцного волосся ❤️