𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Mad About You

Mad About You

Це моє перше знайомство з 13PERFUMES. Пробник придбала лише заради цікавості. Цей аромат порівнювали близьким за звучанням з Baccarat Rouge 540, я правда з ним не знайома, але тепер згадую, що колись вже його чула.
Найбільше викликало цікавість те - як інші неоднозначно сприймають його і по різному чують, настільки кардинально, що якийсь парадокс. Якби я сама обирала собі аромат, то глянувши на піраміду, навряд чи зупинила на ньому свій вибір, та закортіло послухати самій, що ж в ньому такого, що деякі його обожнюють, а інші ненавидять.

Mad About You

Об'єм пробника 3 мл. Він упакований в картонну коробку. В принципі, флакон звичний, розпилювач працює добре.

Класифікація: нішева
Тип аромату: гурманські

Піраміда

Початкова нота: Боби тонка, Жасмин, Шафран
Нота серця: Амбра, Бурштин, Ялівець
Кінцева нота: Кедр, Ялинова смола

Спочатку я вирішила його нанести на зап'ястя.
Стартує аромат гучно і насичено. І, мабуть, під впливом чужих асоціацій, які зв'язані з лікарнею, я одразу ж відчула той самий йод і стерильні бинти. Їх ні з чим не сплутаєш. Та при цьому, цей дует у мене не викликав поганих емоцій, бо в уяві і по відчуттям - це чистий матеріал, ніби свіже пролитий йод на марлеве полотно у перев'язочній. Скоріш подумала, що у парфумі чути таке - якось дивно і незвично, але цікаво.
Далі легкою димкою поступово почали огортали деревинно-смолисті акорди, а згодом проявляється солодкість, немов цукрова вата на паличці, яка відволікає від основного акценту і згладжує первинні сприйняття.

Перше враження від Mad About You було неоднозначним, але чим довше я його слухала, тим більше він для мене розкривався з гарної сторони. Він складний, різні носи його чують по різному, але чогось страшного і неприємного я в ньому не бачу/чую. Мені він скоріше подобається, але парфум точно не на кожен день і буде актуальним не усюди.
Mad About You має вражаючу стійкість, тримається дуже довго, я його відчуваю на собі практично цілий день. На одежі і на наступний.
І на протязі всього часу він звучить однаково на одній хвилі, не грає переливами, не змінюється, щоб якось довго розкривався і потім почав дивувати неочікуваними барвами, видаючи щось нове. Але має таку особливість, що саме на шкірі більше проявляється йодовість і бинти, а от на одежі трошки згодом прям виражено відчуваю цукрові льодяники, що з дитинства, ті самі півники.

Не дивлячись на дивності сприйняття, в ньому щось є. У цілісному звучанні з деревинними нотами і смолою в м'якій цукровій хмаринці, він дещо набуває більш приємного характеру. Я його інтерпретую саме так.

Чоловік почувши його (але через певний час, коли інтенсивність збавила обороти), то сказав, що відчуває пудровість, а також на моє питання "чи чуєш ти тут йод і бинти", то відповів, що "так, щось таке є", але аромат у нього не викликав неприємних відчуттів, щоб він заворотив носом; спокійно до нього віднісся, але звичайно не так, щоб "Ах!", коли парфум справді зачаровує.

Аромат не душить, не викликає головну біль і не спричиняє дискомфорту своєю композицією.

Mad About You точно не для всіх, але знайде своїх прихильників. Повнорозмір навряд чи буду брати, але цю мініатюрку "носити буду", можливо з часом парфум стане для мене ще більш привабливим. Хто знає....