MAXIMOVA🌷

Блиск для губ 03 відтінок Оля Полякова

Блиск для губ 03 відтінок  Оля Полякова

Блиск мені сподобався, він поєднує в собі дві функції: декоративну та доглядову. З декоративною все очевидно, а ніжними та пом’якшеними губи робить збагачена вітамінами формула, в складі якої є олія оливи, яка зволожує і живить шкіру губ, токоферол (вітамін Е) — антиоксидант, який захищає губи від шкідливих зовнішніх факторів, гіалуронова кислота, яка забезпечує глибоке зволоження і візуально розгладжує дрібні зморшки.

Блиск для губ 03 відтінок  Оля Полякова
Блиск для губ 03 відтінок  Оля Полякова
Блиск для губ 03 відтінок  Оля Полякова
Блиск для губ 03 відтінок  Оля Полякова

Воно красиве, є коробочка на якій вказана вся інформація. У мене блиск в 03 відтінку BERRY SORBET. Виготовлено в Італії

Всередині флакон з блиском у красивому дизайні. Таке пакування приємно тримати в руках. Частина в якій розміщений блиск прозора, і колір в баночці виглядає насиченим Барбі-рожевим з ягідним відтінком.

Кришка золота, не облазить. Аплікатор стандартний, зручний, не дуже великий, для того щоб профарбувати ним губи я 3-4 рази набираю продукт з баночки.

Свотч. На руці колір виглядає вже не таким насиченим як в баночці, проте пігмент видно, блиск напівпрозорий без блискіток.

Мені подобається як блиск виглядає на губах, як відчувається та як носиться. Він добре лягає, піддається нашаруванню і не тече. Залишається в межах контуру губ.

Колір виглядає ніжно, напівпрозоро і глянцево. У мене досить рельєфні губи і при цьому блиск розподіляється рівномірно з легким скляним ефектом.

Маю дуже приємний аромат солодкої ягідної цукерочки і на смак нейтральний.

Відчувається дуже комфортно, не липне і не збивається білими грудочками в куточках губ. Зволожує їх та пом’якшує. Тримається на губах стандартно, як звичайний блиск, відбивається на стаканчику з кавою та зникає з прийомом їжі.

Я дуже задоволена якістю🫶

Також в моїй косметичці від Олі Полякової ще є олівчик для брів та туш для вій. Про них також є огляди, якщо цікаво, заходьте в мій профіль.