Блиск для губ 03 відтінок Оля Полякова
Соковиті глянцеві губки💖
Блиск мені сподобався, він поєднує в собі дві функції: декоративну та доглядову. З декоративною все очевидно, а ніжними та пом’якшеними губи робить збагачена вітамінами формула, в складі якої є олія оливи, яка зволожує і живить шкіру губ, токоферол (вітамін Е) — антиоксидант, який захищає губи від шкідливих зовнішніх факторів, гіалуронова кислота, яка забезпечує глибоке зволоження і візуально розгладжує дрібні зморшки.
Пакування
Воно красиве, є коробочка на якій вказана вся інформація. У мене блиск в 03 відтінку BERRY SORBET. Виготовлено в Італії
Всередині флакон з блиском у красивому дизайні. Таке пакування приємно тримати в руках. Частина в якій розміщений блиск прозора, і колір в баночці виглядає насиченим Барбі-рожевим з ягідним відтінком.
Кришка золота, не облазить. Аплікатор стандартний, зручний, не дуже великий, для того щоб профарбувати ним губи я 3-4 рази набираю продукт з баночки.
Свотч. На руці колір виглядає вже не таким насиченим як в баночці, проте пігмент видно, блиск напівпрозорий без блискіток.
Враження від використання
Мені подобається як блиск виглядає на губах, як відчувається та як носиться. Він добре лягає, піддається нашаруванню і не тече. Залишається в межах контуру губ.
Колір виглядає ніжно, напівпрозоро і глянцево. У мене досить рельєфні губи і при цьому блиск розподіляється рівномірно з легким скляним ефектом.
Маю дуже приємний аромат солодкої ягідної цукерочки і на смак нейтральний.
Відчувається дуже комфортно, не липне і не збивається білими грудочками в куточках губ. Зволожує їх та пом’якшує. Тримається на губах стандартно, як звичайний блиск, відбивається на стаканчику з кавою та зникає з прийомом їжі.
Я дуже задоволена якістю🫶
Також в моїй косметичці від Олі Полякової ще є олівчик для брів та туш для вій. Про них також є огляди, якщо цікаво, заходьте в мій профіль.
Коментарі (0)