MAXIMOVA🌷

Консилер у 02 відтінку, який добре маскує синячки під очима

Консилер у 02 відтінку, який добре маскує синячки під очима

ВВ крем мені дуже сподобався, гарно працює особливо враховуючи доступну ціну👌 відгук на нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/45610/

Тому і від консилеру я очікувала гарного результату і спойлер - так і вийшло!

Він доступний кожному, ціновий діапазон 80-130 грн.

Консилер у 02 відтінку, який добре маскує синячки під очима

Консилер стандартно оформлений з пухнасти аплікатором, але його фішка в тому, що аплікатор великий і ним зручно користуватись - раз набрав і точково на все обличчя вистачає. Читала відгуки, що дівчата його можуть використовувати і на все обличчя, я наразі так не експериментувала, використовувала суто для маскування недоспаних ночей через кончених сусідів із-за порєбріка.

Відтінок 02 нейтральний, мені підходить на літо і добре комбінується в ВВ-шкою 21 тону (про який згадувала вище). Текстура не плотна і не рідка, щось середнє.

Має сильну ступінь перекриття! Прекрасно маскує темні кола під очима, наглядний приклад на фото «до/після». Єдине що я випадково тицьнула забагато продукту коли робила фото, зазвичай додаю трохи менше.

Розподіляю просто пальцями або пензликом, це справа настрою😊 зараз частіше рука тягнеться за пензликом. Розтушовується він легко і за пару хвилин фіксується.

Я маю під очима рельєфні складочки, туди завжди скочується консилер або тональний і цей не став виключенням, проте він добре фіксується і я за день можу лиш раз поправити (розрівняти) трошки тон під очима і все.

В цілому консилер чудово освіжає обличчя і робить здоровішим погляд без синців під очима😁

Раджу звернути на нього увагу, якщо шукаєте продукт з щільним перекриттям та бюджетною ціною!