krislemly

Barbers | Крем для гоління

Barbers | Крем для гоління

Я вже не однаразово залишала відгуки на засоби цього бренду, стильне пакування, приємні ціни, класний вибір та чудова якість зробили цю продукцію улюбленою у мого хлопця. І цей крем - один з мастхев, які постійно мешкають на поличці.

Банка-шайба, з кришкою зробленою під метал - справжня візитна карточка бренда. Виглядає стильно і одразу привертає погляд. Плюс зручна у використанні.

Barbers | Крем для гоління

Аромат сандаловий, досить яскравий, але при цьому комфортний.

Колір крему – білий з перламутром.

А текстура дуже приємна, це видно по фото, вона густа і ніби взбита. При цьому розподіляється по шкірі дуже легко. Утворює не велику але щільну піну.

Якщо говорити про враження то вони будуть лише позитивними. Гоління відбувається легко, шкіра чудово реагує на цей засіб, ніяких подразнень, почервоніння або навіть найменшого дискомфорту не виникає.

Крем також зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладкою. Це особливо важливо для мого хлопця, тому що у нього чутлива шкіра, яка також часто страждає на сухість.

Зі своїм завданням крем справляється повністю. Також баночки цього бренду, можуть бути чудовим презентом будь-якому чоловікові.