ANN_DI

Термозахист від MERMADE

Термозахист від MERMADE

Закінчився мій перший флакон спрею-термозахисту для волосся MERMADE, і я з радістю придбала другий. Це дійсно крутий продукт, який став незамінним у моєму арсеналі засобів для догляду за волоссям.

Отже, що ж робить цей термозахист таким особливим?

1. Мінімізація термічних пошкоджень:

- Цей спрей створює навколо кожного волоска невидиму захисну плівку, яка допомагає уникнути пересушення та ламкості, що може виникати через часте використання фена або прасочки. Це як броня для вашого волосся!

2. Збереження природного блиску:

- Волосся залишається блискучим та доглянутим, як після салонної процедури. Легкість у розчісуванні - приємний бонус, завдяки якому можна забути про неслухняні ковтуни.

3. Для всіх типів волосся:

- Незалежно від того, чи у вас кучері, чи пряма коса, цей спрей підходить усім, як універсальний солдат. Навіть мій кіт намагається використовувати його для своєї шерсті, але це вже зовсім інша історія 😂

Термозахист від MERMADE

4. Ключові компоненти::

- Гідролізований кератин і протеїни шовку відновлюють структуру волосся, роблять його сильнішим та еластичнішим, а також додають природного блиску. Полімер Polyquaternium-44 створює захисну плівку, яка розсіює тепло і зменшує негативний вплив високих температур.

5. Мої враження:

І ось головне – цей спрей справді крутий! Без перебільшення 🫶🏻

Він не лише захищає волосся, а й дарує мені відчуття впевненості, ніби я готова до будь-яких викликів. Аромат приємний і свіжий, що робить його використання ще приємнішим. Якщо ви шукаєте термозахист, який працює як мій улюблений супергерой, то Mermade саме для вас.

MERMADE термозахист – це не просто засіб для волосся, а справжня магія в пляшці, яка допомагає мені зберігати красу та здоров'я моїх локонів.