Дарина🦉

Обираємо аромати разом!

Обираємо аромати разом!

🖤Avenue Des Parfums - бренд, який для мене став приємною знахідкою в цьому році! І брендом, де я знайшла собі багато фаворитів та свій улюблений парфум!

Що, обрала для знайомства в цей раз?!

Обираємо аромати разом!

Тип аромату: фруктові, шипрові
Початкова нота: Листя чорної смородини
Нота серця: Троянда, Фрезія
Кінцева нота: Амброксан, Ваніль, Деревинні ноти, Пачулі

💗Graceful Florence - це точно аромат мого літа, мого саду! Я не фанат шипрових ароматів, (а от фруктові люблю), але деякі виявились дуже цікавими.

Одразу відчувається листя смородини, чорної смородини, я обожнюю це аромат. Особливо робити з них чай. Відчувається ніжна рожева троянда та чомусь гортензія (я так собі вигадала).

Через годину вступають в гру деревинні ноти, які підсилюють попередні. В поєднанні з солодкою ваніллю.

На мою думку, це аромат не на кожен день, він для особливого настрою! Якщо ви любите таки типи аромати як шипрові, то раджу послухати цей!

💙Тип аромату: деревинні, пряні
Початкова нота: Бергамот, Грейпфрут, Коріандр, Мандарин
Нота серця: Лотос, Неролі, Перець, Чорна смородина
Кінцева нота: Деревинні ноти, Дубовий мох, Пачулі

Це аромат дійсно схож на Armand Basi in blue, от якщо додати більше цитрусових та більше бергамоту, то буде точно він. Чоловіку сподобалось. З задоволенням придбаємо повний формат.

Це на початку дуже свіжий аромат соковитих цитрусових, в поєднанні з бергамотом. Дуже освіжаючий та бадьорий аромат.

Сильно виражена чорна смородина, це приємна солодкість з кислинкою. І на кінець глибока основа з деревних нот, дубового моху та пачулі. Вони найбільше відчуваються протяном дня.

Це точно 10/10!

💛Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Шафран
Нота серця: Єгипетський жасмин, Кедр
Кінцева нота: Деревинні ноти, Мускус, Сіра амбра

Всі знають аромат Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540. Я його дуже люблю саме в холодну пору року. Але емоції він в мне визиває дуже різні!

Для мене це - бинти, йод, аптека в поєднанні з карамеллю або цукрової вати. А на кінець він мені нагадує палений коричневий цукор з кедровими нотами.

Night Paris In Love точно візьму в повному об'ємі на холодну осінь!

🤎Тип аромату: деревинні
Початкова нота: Фіалка
Нота серця: Османтус
Кінцева нота: Шафран

Тут в мене справжні гойдалки. Я знайома з ароматом Marc-Antoine Barrois. І користуватись ним не змогла! Але буває дуже тягне до таких ароматів.

Grand Budapest не дуже тяжкий, але це всеж ті ноти глянцевого журналу, салона авто, шкіряного одягу, і гума. Для мене це дивне поєднання, але воно дуже цікаве. Точно не на кожен день, як на мене, але для якоїсь події, на холодний вечір, для шанувальників Marc-Antoine Barrois, це буде справжня знахідка!

Дякую за увагу 🖤