Олена В

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Познайомилась з цим красивим ароматом через акцію Wonder Bundle.

Цей аромат для поціновувачів щільних, огортуючих ароматів зі спеціями.

Тип аромату:квіткові, пряні
Початкова нота:Імбир, Бергамот, Мандарин, Шафран
Нота серця:Апельсиновий цвіт, Лаванда
Кінцева нота:Бурбонська ваніль, Ветівер, Мед

Прем’єра аромату:2022

Спочатку він настільки мені не сподобався, що я засмутилась і одночас зраділа, що це лише маленький пробник. Був спекотний вечір, я його нанесла і він мене задушив до нудоти і головної болі. Навіть душ з милом та губкою тоді мене не спас. Лише час і прохолода ночі унесла цей їдкий аромат. І семпл просто залишився лежати на поличці.

І відстоявшись досить тривалий час (більше місяця), аромат змінився і тепер це зовсім інша історія...це історія дружби.

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Найбільше в цій композиції я відчуваю золотистий мед. Теплий, серпневий, настояний і дуже духмяний. Він вміє переливатись і звучати мега довго та шлейфово. І тут треба бути обережною: якщо ви не любите щільні аромати, то беріть семпл для початку. І будьте готові до того, що Libre любить відданість собі. Якщо вже нанесли, то і вночі будете його відчувати!Будьте з ним вічно!

Сильно чутно апельсин та бергамот. Як на мене, вони зливаються в одне ціле і наче мерехтят на сонці. Зовсім трохи лаванди: не їдкої, дозованої і не сверблячої у носі. Шафран дає спецієве обрамлення. Шафран-досить недешева спеція і тут вона звучить також дорого. Ваніль....я думала як її назвати тут. Назву її культурною та політкоректною.

І все це зливається в нугу і огортує з ніг до голови.

Взагалі аромат дійсно зрілий, елегантний, зігріваючий. Як ви зрозуміли, він не на спеку. Вітер, прохолода і навіть краще промозглий холод- це його час!

Саме вітер " розганяє" аромат і робить вишуканим та багатогранним.

Аромат все ж не на кожен день і не в офіс (хоча це як кому), а на подію. Він більш вечірній та святковий, як на мене. Для вечірнього плаття та червоної помади.

Стійкість: шалена і шлейфова. Зранку один -два пшики і вночі вас все ще заколисує мед зі спеціями)).

Ця медова Libre все ж підкорила. Хоча я люблю більш легкі аромати, але іноді хочеться чогось такого "зрілого" , гурманського та насиченого.

З приводу компліментарності, то тут як повезе: хтось його боготворить, а хтось зовсім не сприймає. Але байдужих не буде це точно.

Увага буде зосереджена на вас.