Alyona Fedyk

My Way, My Way Floral і My Way Nectar: в чому різниця?

My Way, My Way Floral і My Way Nectar: в чому різниця?

Не знаю, коли настав той момент, коли я так полюбила My Way. У 2020-му, коли вийшов перший eco-friendly аромат? Ні, точно не тоді. Я познайомилась з ним одразу після його презентації, але це той випадок, коли кохання прийшло з часом, і придивитись до нього уважніше змусили фланкери.

Розповім про кожен з трьох My Way, слідуючи хронології.

Філософія My Way

Ким надихались парфумери Карлос Бенаїм та Бруно Йованович у процесі створення першого My Way? Жінками. Так-так, жінками, які належать лише собі, які не бояться подорожувати наодинці, впевнені та загартовані. Їхній шлях – це контрасти: від хорошого до поганого, але з яких обов’язково потрібно вийти переможницею. My Way про рішучість та внутрішню силу, проте аура цього аромату неймовірно жіночна, адже не варто забувати про те, ким ти є. Бути жінкою – це прекрасно!

Флакони

Модерн прослідковується і у флаконах, які можна наповнювати повторно за допомогою рефіл-системи. Екологічність та практичність відповідає загальній філософії колекції, адже яка сучасна жінка без емпатії до світу? Флакони виготовлені із екологічно чистих матеріалів: 10% скла – це перероблена сировина. Серія ароматів My Way є частиною програми захисту лісів, мінімізуючи вуглецевий слід. Обираючи ці красиві флакони, ти використовуєш на 45% менше скла, на 52% менше пластику та на 66% менше металу.

Але повернемось до головного.

Напевно, коли творці презентували перший My Way, вони і не усвідомлювали, який успіх будуть мати саме фланкери. Кажуть, що перша частина завжди найцікавіша, проте тут це правило анулюється. Floral і Nectar перевершили свого старшого брата. Але давайте не забувати, з чого почалась ця красива історія…

Шлях до волелюбності. Перший аромат, який випущений у 2020-му. Тоді він здавався найбільш насиченим серед всіх, які демонстрували красу білих квітів. Але це до появи Floral. Класичний My Way презентований у найпростішому із всіх флаконів. Початок – дуже ніжне поєднання цитрусових і флердоранжа з його казковою медово-трав’янистістю. Далі – суто білі квіти із бутафорським звучанням солодкого персику, але його у піраміді немає. Цей ніжний квітковий мікс звучить аж до стихання. В шлейфі присутні легкі дерев’яшки, які аж ніяк не перебивають головний мікс. Насиченість – найлегша з трійки.

Шлях до самопізнання. Саме цей аромат (вже у матовому флаконі) змусив мене повернутися до My Way і вже остаточно закохатися. Дата релізу – 2022. Тут теж цитруси, але в перемішку із гіркуватим зеленим листям, яке розтерте дерев’яною ступкою. Неймовірний природний аромат без будь-якого відчуття синтетики… Його хочеться вдихати знову й знову. Далі білі квіти – неролі, тубероза, флердоранж. Цитрусово-трав’янистий мотив все ще лідирує. На фініші зовсім трохи ванілі, але до останнього звуку цей аромат зберігає свій початковий мотив, і він прекрасний!

Шлях до бездоганності. Повернення до витоків: прозорий флакон, але з оновленою кришечкою рожевого кольору. Тут просто фантастичний старт із дуже соковитої груші з вже знайомими мотивами тертого листя і продовженням у стилі білих квітів My Way. Як же я люблю цей шлейф… Неймовірна квіткова солодкість з абсолютною неприторністю, але досконалою медовістю. Парфумери поклали трішки ванілі і дерева, але для мене ці ноти у базі все ж губляться. І це плюс. З Nectar я остаточно зрозуміла: My Way – це любов, і він на 100% переконав мене у необхідності бути поруч.

А яким буде твій наступний крок, Giorgio?