MAXIMOVA🌷

Космічна туш

Космічна туш

Знахідка в бюджетному сегменті, туш за 200 грн в шикарному дизайні і вії фарбує красиві!

Упакована вона в чорну коробку, на якій є вся потрібна інформація. В окремій секції розміщена туш, флакон у неї дууууже красивий. Ці сріблясті переливи, що ковзають по гладеньких лініях нагадують космічний дизайн😊

Космічна туш

Колір туші чорний, щіточка силіконова, досить велика, щетинки довгі, вони добре прочесують вії. Палочка, яка з’єднує щіточку з ручкою коротша від стандартних звичних мені тушей але користуватись нею зручно.

Коли я профарбовую вії люблю прокручувати щіточку, щоб припіднімати вії вгору, за дизайном ковпачок не круглий, але в руці лежить зручно, трохи незвично та головне, що створюється на віях той ефект, який я люблю.

Я не занала чого очікувати від такої великої щіточки, візуально вона здається не зручною. Проте вже при першому використанні я зрозуміла, що нею зручно фарбуватись але спочатку трохи незвично. Та результат говорить сам за себе. Я створила колаж:

1 фото - непрофарбовані вії

2 фото - 1 шар туші

3 фото - 2 шари туші

Він створює легкі тоненькі чорні вії, природній ефект, трошки подовжує і відкриває погляд. Якщо у вас свої довгі пухнасті вії - ця туш красиво їх підкреслить в один шар без обтяження. Я ж люблю яскравіший ефект.

Нашаровується туш добре, не береться коамками і не зліплює вії. Єдине трохи я забруднила повіку в зоні росту вій (на фото видно). Але головне який ефект! Тут вже більший об’єм, яскравіший чорний колір, виразніший погляд.

Носиться туш добре, під кінець дня може з’являєтись пару осипань і на верхній повіці ледь відбивається (на моїй комбі шкірі всі туші відбиваються). Змиваю міцелярною водою або гідрофілкою. Я нею залишилась задоволена! Ціна бюджетна, дизайн красивий, вії профарбовує як я люблю!