krislemly

Avenue Des Parfums | Парфумований спрей для тіла

Avenue Des Parfums | Парфумований спрей для тіла

Привіт!) Сьогодні пропоную здійснити нову мандрівку з брендом Avenue Des Parfums. На цей раз відвідаємо Монако.

Монако – міжнародна столиця розкоші, видовищ, золота і діамантів, фешенебельних апартаментів, автомобілів та яхт. Ця країна та цей аромат – втілення розкоші та краси.

Почнемо з оформлення - прозорий пластиковий флакон з матовою наклейкою навколо. Зручно, що є проміжок між краями наклейки, так що можна з легкістю відстежувати витрату. Візуально мені дуже подобається оформлення, лаконічно та стильно, нічого зайвого.

Відразу хочу відзначити, що у спрею досить велике, але при цьому дуже дрібне розпилення, за що від мене одразу величезний плюс. Також радує, що помпа ніколи не заїдає і не плюється, завжди працює плавно та м'яко.

Спрей прозорий, по текстурі схожий на воду, яка трохи піниться. Шкіру та одяг не забарвлює, липкість та слідів не залишає. А навпаки класно освіжає в цю пекельну, літню спеку.

Початкова нота: Ківі, Морські ноти, Рожевий перець

Нота серця: Кавун, Жасмин

Кінцева нота: Дерево лимона, Мускус, Сандал

Якщо говорити про аромат, то він тут легкий, ненав'язливий, свіжо-квітковий.

У ньому є нотки фруктів та квітів, але вони не перебивають один одного. І ще запах не є нудотно солодким. Він дуже легкий і ніжний, наче ранковий вітерець, який пахне свіжістю та чистотою.

Кисло-солодкі ноти дарують відчуття свіжості, літнього настрою та радості.

Аромат дуже ніжний, вишуканий та витончений аромат. Він начебто і не кричить про себе, але звучить впевнено та красиво.

Спрей може похвалитися неабиякою стійкістю. Наношу зранку і ввечері все ще відчуваю аромат Якщо спрей потрапляє на одяг то аромат я відчуваю і на наступний день.

Для мене цей аромат став справжнім відкриттям цього літа, адже він розкривається на шкірі ніжним і чуттєвим поєднанням, даруючи прохолоду та свіжість спекотним літнім днем.

В колекції бренду представлено 4 різних аромата в такому форматі, тому кожен зможе підібрати ідеальний для себе.