Алла

Міцно та ароматно

Міцно та ароматно

Не так давно моя донька, яка завжди тримає руку на пульсі новинок косметики, порадила взяти участь в акції "Wonder bundle". Якщо коротко, то за 250 грн можна було купити або 5 пробників ароматів, або 5 пробників доглядової косметики. Ароматів у мене є із запасом;), тому я вирішила спробувати нову косметику.

Сьогодні поділюся з вами новим досвідом.

Отже, у невеликій коробці, яка прийшла по пошті, були не тільки пробники, а й мініатюрки, що було вдвічі приємно.

Зміцнююча сироватка від ізраїльського бренду Ahava одразу полонила моє серце.

Що обіцяє виробник?

Призначення: антивікова, відновлення, освітлення.

Інгредієнти: аллантоїн, вітамін С, ніацинамід, пантенол, протеїни.

Не тестується на тваринах. Для мене це важливо.

Сироватка "Ahava Multivitamin C+" збагачена мільтивітамінною сумішшю антивікових провітамінів B5, B3 та вітаміна D.

Допомагає покращити сяяння шкіри обличчя, зміцнити її.

Технологія концентрованого вітаміна С стимулює виработку колагена і захищає від вільних радикалів. Колір обличчя стає збалансованим та рівним.

Потрібно наносити 2-3 краплини сироватки зранку та ввечері на очищені шкіру обличчя та шиї.

Тепер враження. Неймовірний аромат, який довго тримається на шкірі. Я чую щось ніжно-цитрусове, квіти апельсина. Дуже приємна консистенція. Рівно лягає на шкіру. Обличчя дійсно ніби сяє, шкіра більш пружна та зміцнена.

Єдиний мінус для мене - ціна. Але розхід дуже економний, тому, думаю, витратися варто.

Чи куплю я цю сироватку після тестування пробника? Однозначно так)

Залишилося ще чотири засоби із акційної коробочки. Не перемикайтеся;)

Міцно та ароматно
Міцно та ароматно
Міцно та ароматно
Міцно та ароматно