Спрей для ароматизації повітря
Avenue Des Parfums Home Fruits & Chrysantheme
Я дуже люблю різноманітні пахощі для дому. Чому спрей? Навіщо?! Якщо, є дифузор та ароматичні свічки! В мене все життя переодично є алергія на хімію, саме на миючі засоби, звісно не на всі, і алергія не завжди. Зазвичай це кондиціонери для білизни, одягаю цей одяг (випраний з кондиціонером), і все, шия, руки - це одразу почервоніння та свербіж. Тому в мене завжи дитячий пральний порошок, кондиціонер відсутний (а я дуже люблю запах в домі чистої випраної білизни з вдалим кондиціонером!). Саме для цього я люблю використовувати ароматичні спреї для дому.
У Avenue Des Parfums з'явились новинки - ароматичні спреї для дому.
Для себе я обрала Fruits & Chrysantheme, люблю аромат хризантем, особливо на початку осені, але вони вже в мене квітнуть во всю. І до фруктових нот я дуже позитивно відношусь.
Група товару: ароматичний спрей, освіжувач повітря
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Ананас, Апельсин, Персик, Червоне яблуко
Нота серця: Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус
Спрей представлен в зручному форматі, гарному, сучасному та стриманому дизайні. Пластиковий, матовий напів прозорий флакон, чорна, матова наліпка, на якої є назва бренда, засобу, та вся необхідна інформація для споживача. Спрей дуже приємно тримати в руці, люблю матові на дотик речі.
Міцний та добре працюючий розпилювач, є додатковий захист (від натиска). Об'єм 200 мл.
По текстурі це звичайна вода.
Аромат - на початку це мікс фруктів , це стиглий, солодкий апельсин з солодким персиком та солодкою грушею (хоч її і не має в піраміді, але я її точно тут відчуваю). Дуже швидко з'являються квіти, чистої хризантеми я тут не відчуваю, це теж квітковий мікс, саме осінніх квітів. Гіркувато-свіжий запах хризантеми, солодка чайна троянда, і зелені ноти. Для мене це гарне поєднаня та приємно моєму носу.
Гарно освіжає повітря, відчувається інтенсивно години 3, потім аромат стає легким. Він заспокоює, надає затишку та комфорту, і нагадує, що скоро початок осені. Обожнюю його використовувати на веранді, в прохолодний вечір, та посидити наодинці, помріяти, дивлячись в вікно на квіти, і звісно муркотить кіт, така, своя атмосфера, в яку дуже вдало вписався цей спрей від Avenue Des Parfums 🖤
Коментарі (0)