krislemly

Meloni | Тонувальна маска

Цей допис присвячений тонувальній масці для волосся від бренду Meloni, яку тестувала моя мама, вона вже багато років фарбується в блонд і постійно перебуває в пошуку засобів які добре прибирають жовтизну та надають блонду холодного відтінку.

Пропоную подивитись як з цим завданням впорається ця маска.

Маска знаходиться в м'якій пластиковій тубі білого кольору. Дизайн дуже мінімальний та лаконічний, мені імпонує.

Кришечка формату фліп-топ, зручна у використанні.

Консистенція досить густа але пластична. Така текстура дозволяє легко та рівномірно наносити маску на волосся, щоб в результаті отримати однорідний тон без плям. Маска має легкий, рожевий відтінок. Вона не фарбує руки та речі, як це часто буває з подібними засобами.

Аромат дуже приємний, косметичний, на волоссі затримується на деякий час.

В складі ми маємо доглядові компоненти:

Шовковий гуар - натуральний кондиціонер, який забезпечує легке розчісування та блиск волоссю.

Олія жожоба - інтенсивно зволожує, відновлює волосся, запобігає його ламкості.

Оливкова олія - ​​багата антиоксидантами, вітамінами A і E, які живлять волосся і сприяють його зміцненню.

Кокосова олія - ​​глибоко проникає в структуру волосся, надаючи їм м'якість та еластичність.

Маску слід наносити після використання шампунь, на трішки підсушене рушником волосся. Виробник рекомендує наносити маску на 5-20 хвилин, залежно від того, який відтінок ми б хотіли отримати. Як на мене краще витримати маску 20 хвилин, адже вона зовсім не агресивна і мʼяка по дії.

В результаті ми отримуємо дуже красивий відтінок, холодний блонд без жовтизни. При цьому нереально м'яке і доглянуте волосся, яке набуває сліпучого блиску від коренів до кінчиків.

Таким чином ми отримуємо засіб 2 в 1, який поєднує в собі якісний догляд за волоссям + усуває проблему усіх фарбованих білявок - ненависний жовтий відтінок.