alena.rosee

Мій Парфум-Топ у бренда | Avenue des Parfums

Всім привіт!

Сьогодні розповім про Мій топ ароматів від нашого бренду Avenue des Parfums 💜

Про дифузор я писала тут https://club.makeup.com.ua/post/44060/

Про спрей тут https://club.makeup.com.ua/post/44470/

Пробників аж 10, то є де розгулятися , розкажу трошки стисло , але цікаво 💐

Вже серед 10 ароматів мені сподобались не всі, думаю це нормально тому що люди різні, смаки різні та головне сприйняття ароматів також відрізняється.

Хочу відмітити прекрасне пакування пробників.

Кожен пробник має свою картонну книжечку де вказано всю інформацію не тільки про виробника, а і про сам аромат, його піраміда, його група, та також близькі за настроєм відомі аромати , щоб при виборі, особливо сліпому як на сайті, можна було уявити настрій та на якій хвилі саме цей парфум.

Сам пробник виконано дуже якісно: Це скло, гарний розпилювач , на кажному пробнику є назва аромату , ну і гарний об’єм 2 мл, якого вистачить щоб точно спробувати і розпробувати парфум.

Вся парфумерія саме в концентрації парфум.

І що важливо не тестується продукція на тваринах.

Ну що ж, почнемо. 💐

1-й мій аромат про який я хочу розповісти - Avenue Des Parfums Young Marseilles.

Верхні ноти: Лічі , бергамот , персик

Середні ноти: півонія , жасмин , апельсиновий цвіт

база : мускус , Мох , деревні ноти

Це щільний , але якісно прозорий як вишуканий скляний виріб, фруктово-квітковий аромат, який заповнює собою весь простір .

Він витончений , людина яка його носить має гарний смак.

Аромат звучить на повну , але конкретні ноти не вибиваються , все гармонійно та пристойно.

Можна уявити букет футуристичних , трошки інопланетних білих квітів загорнутих в шуршаший целофан .Вони цікаві , незвичні , їх хочется розглядати .

Ношу і вдень , і ввечері , досить універсальний 🖤

Chilly Pattaya

Фрукти, Яблоко , Взбиті вершки та Ваніль.

Цей аромат дійсно Про Релакс, про Чілл та відпочинок десь на березі моря з фруктовою корзинкою та морським бризом.

Цей парфум нереально приємний, він має легку солодкість та кремові, але одночасно залишається досить невагомим.

Ідеально підійде для будь-якого віку та настрою, з ним не хочется чогось видумувати серйозного , хочется бути такою «дівчинкою-дівчинкою» у будь-якому віці. 🎀

Shiny Hollywood

Верхні ноти: Маракуйя, грейпфрут, ананас, полуниця, танжерин

Середні ноти: півонія, ванільний орхідея, червоні ягоди, Жасмін, конвалія.

База: Мускус, деревні ноти, мох

Легкий та соковитий коктейль заморожених фруктів , має схожість по настрою з попереднім , але якщо Паттая то відпочинок та пляжі , то цей відпочинок біля місцевого басейну , є в ньому трошки синтетичності , мильності.

Ось ви , попиваючи безалкогольний фруктовий коктейль у яскравому купальнику, дістаєте шматочок льоду , протираєте ним шкіру і кайфуєте, ніяких думок , тільки calm and relax . 🧊

Style Milano

Верхні ноти: Османтус, Жасмін, травнева троянда.

Середні ноти: тубероза, нарцис.

База: амбра , кедр.

Я добре знайома з атмосферою Мілана - це різнобарвне місто , де в одному районі кучкуються зірки , а вже на паралельній вулиці звичайні спальні квартали.

Цей Мілан - це район магазинів , так пахне Галерея Вітторіо Емануеле, де зібрані найдорожчі магазини .

Авжеж, ми розуміємо що цей аромат схожий на Кіліан Гуд Герл, я випшикала його майже весь флакон , та можу відмітити що схожість дуже хороша.

Це яскравий біло-квітковий букет з нотками абрикосу (так звучить османтус ) , спокусливою туберозою та медовим нарцисом.

Аромат який точно заслуговує бути в моєму Топі 💕

White Santorini

Верхні ноти: іланг-іланг, Жасмін, бергамот, трава. Середні ноти: персик, цвіт груші, Лілія, геліотроп, фіалковий лист, троянда

База: Кашемір, чорне дерево, Амбра, боби тонка, ваніль, кокос, цукор

Гучно , як на вечірці , коли від музики вібрує навіть шкіра . Вам весело , але себе ви навіть не чуєте.

Дуже сильний мускусний Аромат, який на старті розкривається сором’язливими ніжними акордами .

Як-то кажуть , зовнішність оманлива , так і тут , аромат має 100% унісекс звучання та сподобається поціновувачам не тільки Андромеди ТТ, a і Кірке. 🔥

Secret, Valencia and Glissy Sydney

Valencia

Верхні ноти: чайний лист, журавлина

середні ноти: Жасмін, Лілія, півонія

Базові ноти: деревні ноти, Пачулі

Sydney

Верхні ноти: Сицилійський лимон, яблуко, кедр

Середні ноти: бамбук, Жасмін, біла троянда.

Базові ноти: кедр, мускус, амбра

Обидва ці аромати мають дуже легке та приємне звучання, вони комфортні будь- яку погоду та мають ніжний характер.

Ці парфуми мають спільну ноту — це Жасмін, але він тут максимально тендітний та окутаний у ягоди чи цитруси або не солодкі фрукти.

Ніжні фруктові настрої ✨

Я можу рекомендувати ці аромати якщо ви шукаєте універсальний тендітний аромат на кожен день, який не буде нікого нервувати, а своїй власниці надасть приємного фльору та легкого настрою.

Які аромати - не моє?

Тут опинився Будапешт з сучасними мінеральними нотами (схож на Ганімед), Берлін з шкіряними нотками (схож на Форда) та Верона з альдегідно - пудровими нотами (схож на Деліна).

Перший Аромат цікавий , але не моє взагалі , якщо подобаються подібні парфуми з мінеральними акордами, можна спробувати, тим паче є семпли.

Інші два - щось в базі не моє та дратує , але так як гарно знайома з Шкірою Форда та Деліною Де Марлі , то ці аромати просто менше зацікавили , але якщо вишукаєте подібні парфуми , знову ж : ціни доступні та є семпли 🖤 рекомендую ;)

А які аромати ваші фаворити ? Що пробували ?

Бачили що з'явились гелі для душу та рум-спреї? цікаві новинки 🖤