alena.rosee

Тонус для шкіри | BioSelect

Тонус для шкіри | BioSelect

Всім привіт 💕

Розповідаю про нереально комфортний крем для тіла який Покращить стан та тонус вашої шкіри. 🌿

Мені сподобалась продукція бренду, те що я пробувала, практично всі продукти містять дуже цінний склад з рослинних компонентів, екстрактів, олій та відомої вже диктамеліі (Нагадую що це саме екстакт масел рослини диктамо Змішаних з супер Якісною оливковою олією 1-го віджиму).

🌿Пакування: це зручний пластиковий тюбик в фірмовому дизайні бренду, Тара достатньо м’яка щоб порціонно видавити стільки крему, скільки потрібно.

🌿Консистенція: лосьон має легку кремообразну консистенцію та світло коричневий колір.

🌿Запах: пахне цей крем дуже приємно, якщо вам подобаються натуральні аромати, а це насичені трави з легкою гірчинкою, але аромат не напрягає, не заважає, і досить швидко вивітрюються.

🌿Активні компоненти:

Морські водорості, гуарана, ДиктамеЛія, сквалан , олія ши, кофеїн.

Тобто добрий такий коктейль для тонізація та гарного рельєфу шкіри.

🌿Ефект:

Я взагалі періодично купляє собі подібні засоби, головна моя вимога це відсутність супер спецефектів у вигляді термогорячого, також щоб крем був комфортний, швидко вбирався та не скачувався.

Цей засіб мені підійшов по всім параметрам, він нереально комфортно наноситься та дуже швидко вбирається в шкіру.

Я б рекомендувала ним користуватись одразу після душу, в ідеалі, після скрабу або після масажу сухою щіткою.

Цей крем допомагає тримати шкіру у гарному вигляді, тобто, ви повинні розуміти що без масажу, якихось фізичних вправ, та хоча б домашніх Бьюті-процедур, нереально досягти якихось супер результатів з будь-яким кремом, але якщо робити вдома хоч мінімальний масаж руками чи щіткою, то ефект цей крем дає просто нереальний.

Можливо якщо б зробити фото До/Після , ефект не так помітний, але у візуальному вигляді та у тактильному ви відчуєте колосальну різницю, шкіра шовковиста та в доброму тонусі, ви точно оціните приємні зміни.

Я б цей крем використовувала періодично саме для підтримки гарного стану шкіри, тому що такого ефекту знайти від звичайного лосьйону важко, зазвичай це тимчасовий ефект особливо якщо креми зі спецефектами у вигляді гарячого- холодного, або це масло , яке все ж таки досить жирне , хоча ефективне при масажі.

Цей крем взагалі немає жирності і після нанесення вже можна вдягатись буквально через пару хвилин і не переживати що засіб забруднить одяг.

Витрачається крем середнє - економно, але 1 тюбика вистачить на повний курс.

Якщо ви в пошуках якісного крему для тіла який реально працює і поліпшує стан шкіри та рельєф, можу рекомендувати придивитись саме до цього, бо схожих засобів подій та консистенції я поки згадати не можу, і це при моєму досить уже багатому косметичному досвіду.

Дякую за увагу 💕