Pilirina 💛💙

LUNNITSA: з цим девайсом полюбила ритуал миття волосся

LUNNITSA: з цим девайсом полюбила ритуал миття волосся
LUNNITSA: з цим девайсом полюбила ритуал миття волосся

Обожнюю різні цікаві штучки для волосся, завдяки їм багато салонних процедур тепер можна робити вдома - самостійно. Масажні щітки для миття волосся - новий інстаграмний бум, який викликає миттєву закоханість.

Нарешті і я спробувала вперше силіконову щітку для масажу голови від українського бренду LUNNITSA, яка стала незамінним помічником у моєму ритуалі миття волосся та розслабляючоі релаксаціі. І зрозуміла захоплені відгуки дівчат! ☝️

🍃Очищує від лупи, зайвої сальності та бруду

🍃Легко видаляє ороговілі клітини, чим дозволяє шкірі голови «дихати»

🍃Посилює мікроциркуляцію і ріст волосся

🍃Приємний масаж укріплює корені волосся та поліпшує його структуру

🍃Посилює ефект від шампуню та дозволяє йому глибше проникати

🍃Розслабляє та максимально знімає напругу й втому зі шкіри голови

На корені мокрого волосся наношу шампунь і починаю масажувати шкіру щіткою. Круговими рухами тримаючись за ручку гуляю так по всій голові – девайс плавно та м'яко пересувається, розмилюючи піну. До речі, навіть безсульфатні засоби у тандемі з нею роблять гарне піноутворення. Потім розчісую нею волосся з кондиціонером. Вона легко ковзає, не сплутуючи його. Натомість, звичні щітки рвали його навіть з маскою.

Крім антистресу та розслаблення, моя улюблениця допомагає ніжно відлущити шкіру, покращує кровообіг та глибоко й приємно масажує.

Щітка оформлена у мінімалістичному стилі, має естетичний дизайн. Відмічу якість матеріалів з яких вона зроблена: не деформується, не ковзає у руці навіть під час намилювання, а головне - щетинки дуже ніжні, не ламають волосинки, підійде навіть для найтоншого волосся. Впевнена, для дівчат із нарощеним волоссям чи плетінням - необхідний аксесуар.

З нею почала влаштувати собі приємний ритуал самомасажу волосся, бо, згідно рекомендацій, цим гаджетом можна масажувати навіть сухе.

Чудовий девайс без терміну придатності. Розумію, що якби зекономила і придбала якесь китайське барахло - то вже б не зрозуміла кайфу від цього аксесуару. Зараз задаю собі питання - як я раніше жила без цієї щітки від LUNNITSA? 🌿