Pilirina 💛💙

GMV Woman: ностальжі по нульовим чи класична вишуканість?

GMV Woman: ностальжі по нульовим чи класична вишуканість?

Не буду розписувати історію створення аромату Gian Marco Venturi Woman.

Це надто складно для його простоти. Але, повірте, хто не пробував Venturi - він точно вартий уваги.

На фото флакон моєї мами, який пішов до смітнику, коли аромат побачив своє дно.

Епоха GMV у наших ароматно-сімейних традиціях не закінчилася. Хочу ще поностальгувати. Але придбаю Woman у версії туалетної водички, бо вона мені більше до вподоби, не дивлячись на те, що у неї менша, ніж у парфумерної концентрація, а відповідно - стійкість.

Нотки звучання 🎶:

Початкова: Бергамот, Грейпфрут, Фрезія

Серце: Ірис, Квіти лотоса

Кінцева: Геліотроп, Мускус

Насправді, аромати, що у туалетній, що у парфумованій - майже ідентичні по піраміді, але парфумована водичка більш виразна у мускусності шлейфу і для мене саме на цьому моменті носіння втрачається вайб гармонійнійноі ніжності.

Сам аромат. Так-так, не дивуйтеся.

Не дивлячись на піраміду, у якій намішані: бергамот, грейпфрут, фрезія, ірис, лотос, геліотроп та мускус, чітко можу виділити три основних компонента, які мій ніс згадує і досі - лотос, цитруси, ірис. Це тріо має пудровий, але ніжний, як букет білих квітів, післясмак.

Мені асоціюється з ароматом криштальноі чистоти. І, вибачте, але жоден сучасний а-ля The Muse ZARKOPERFUME не дасть того натурального, гармонійного звучання. Бо сучасні аромати із цього циклу розкриваються синтетично.

Рекомендую його розглянути, як бюджетний аромат відпочинку від тяжкої артилерії. Особливо у спекотні дні.

GMV Woman звучить елегантно, легко, а головне - подобається більшості чоловікам, бо вони думають, що ви у ньому пухнаста кішечка 🐈 А більшість чоловіків не розбираються у цінниках нанесених на вас ароматів, повірте!

Хтось вважає їх старомодними, надто простими, а хтось божеволіє від їх ніжноі, пухнастої шлейфовості.

І як би ми з вами не гналися за сучасною ольфакторикою, олдскульна парфумерна школа звучить у рази крутіше.

А ще GMV Woman вже призабули парфумоманіячки, тому у ньому ви будете відчувати себе зараз впевненою, не бакареподібною принцесою 😉