Karyna

А ти вже спробувала?

А ти вже спробувала?

Маю натуральне, не фарбоване, довге волосся.

Розповім про приємну покупку для свого волосся)

Розпочну з італійського бренду це IQ Code.

Дозатор мега-зручний – це кришечка диск-топ.

Дизайн приємний, стриманий. Незважаючи на досить великий обсяг, пляшечка не величезна та зручна, переливати в іншу тару не довелося.

Дозатор мега-зручний – це кришечка диск-топ.Сама по собі не відкриється, але й не туга. Кількість шампуню дозувати легко – не доводиться трясти, але й більше, ніж треба не виливається.

Консистенція та колір. Шампунь має середню густину. Його не можна назвати занадто рідким, але він і не густий. Колір - мутновато-перламутровий, мабуть, у складі немає барвників.

Піноутворення помірне - піна не пишна, але це ніяк не впливає на виконання головних функцій шампуню.

Враження від використання шампуню IQ Code Gloss&Energy для всіх типів волосся. По-перше, цей шампунь якийсь нескінченний, якщо чесно, то він мені навіть трохи набрид.

Що стосується виконання основної функції, то це шампунь просто супер. Він дуже добре очищає коріння волосся та шкіру голови, але не пересушує. Більше того, навіть не вдаючись до масок і кондиціонерів-несмиваків, після цього шампуню можна спокійно розчесати волосся. Звичайно, мега-гладкими вони не будуть. Та й навпомацки вони не сухі як після деяких інших шампунів. При використанні ж цього шампуню в тандемі з маскою та спреєм цієї серії волосся перетворюється, воно стає як шовкове на дотик - дуже м'яке, ніжне, зволожене та має чудовий блиск.

А ти вже спробувала?