Karyna

Як незмивний засіб так собі, але є варіанти.

Як незмивний засіб так собі, але є варіанти.

Крем для волосся Garnier Fructis SOS 10 в 1.

Упаковка та характеристики

Засіб продається у великому прозорому флаконі із дозатором. Дозатор можна блокувати для спокійного транспортування, хоча навряд чи хтось тягатиме з собою таку баддю.

Дозатор працює справно, видає досить велику порцію крему, на мою довжину я використовую 1 повне натискання на дозатор і виходить саме. Іноді засіб підсихає в носику, але засіб, що підсохнув, не блокує отвір і виходить без зайвого драматизму і плювків.

Усередині крем середньої густоти персикового кольору, не жирний, але текстура досить насичена та трохи липка, руки після нанесення доведеться помити.

Об'єм 400 мл.

Запах приємний, я відчуваю зелене яблуко, але тільки в момент нанесення, потім запах пропадає.

Застосування та ефект

Я використовувала продукт двома способами, перший (традиційний) - як незмивний засіб.

Другий спосіб замість бальзаму для волосся.

Я використовую крем досить рідко і за призначенням мені такий обсяг не витратити навіть за три роки, зате бальзами у мене просто відлітають.

Я мию голову шампунем, а потім наношу на волосся крем (приблизно 8 натискань на дозатор). Крем відмінно розподіляється і швидко вбирається у волосся, я чекаю кілька хвилин і змиваю. Змивається засіб як звичайний бальзам досить швидко.

При змиванні волосся розплутується, на дотик м'якше і гладкіше, хоча кінці жорсткі. Вологе волосся нормально розплутується і розчісується гребенем з рідкісними зубчиками. Можна залишити все так або використовувати звичні незмивашки, мені подобається спрей по довжині та силіконове масло на кінчики, можна навіть нанести цей крем.