DARIIAKOVACH

Natureal Sun Protection Powder

Natureal Sun Protection Powder

Привіт, красунечки🕊️

Як вам ця естетична пудра? Мені радили спробувати від Natureal, а вона тепер в ось такому новому упакуванні

Познайомимось ближче?

Natureal Sun Protection Powder

Що робить?

  • вирівнює тон шкіри, не обтяжує
  • не забиває пори, шкіра дихає
  • шкіра сяє, але при цьому жодного жирного блиску
  • підлаштовується під ваш тон шкіри

Mica Sericite-це головний компонент, який використовується у всіх видах мінеральної косметики. Складає основу мінеральної косметики, покращує її текстуру, замінює тальк в декоративній косметиці, забезпечує максимально природне покриття.

Silk Mica-мінеральний компонент, який надає оксамитового сяйва шкірі обличчя та допомагає вирівняти візуального його рельєф. Протеїни шовку - допомагають відновити шкіру, надають їй мʼякість та насичують корисними елементами.

Magnesium Stearate-Стеарат магнію є магнієвою сіль стеаринової кислоти, природної жирної кислоти. Використовується як покращувач текстури в косметиці. Стеаратні солі, включаючи стеарат літію, дистеарат алюмінію, стеарат алюмінію, тристеарат алюмінію, стеарат амонію, стеарат кальцію, стеарат магнію, стеарат калію, стеарат натрію та стеарат цинку, є дрібними білими порошками з легким запахом жиру. У косметиці та засобах особистої гігієни стеаратні солі використовуються головним чином у складі засобів для макіяжу, таких як підводка для очей, тіні для повік, туш для вій, губна помада, рум’яна, пудра для обличчя та основа

Oriza Sativa (rice) Starch-природний полімерний вуглевод. Він є основним компонентом рису і складається з амілози та амілопектину. При виділенні з решти компонентів він утворює білий порошок. Використовується як натуральна альтернатива тальку.

Titanium Dioxide (ci 77891)-Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та зворотного поглинання його під дією УФ опромінення.

Zinc Oxide-Стійкий до дії мінеральних олій, бензину, нафти. та антисептичною дією. Утворює альбумінати та денатурує білки. При нанесенні на уражену поверхню зменшує ексудацію, запалення та подразнення тканин, утворює захисний бар'єр. Часто використовується у косметиці, особливо для догляду за чутливою шкірою. Чинить антимікробну дію, пригнічує неприємний запах, запобігаючи розкладу поту.

Silica-абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість шкіри, оскільки маса сорбованих ним сальних виділень у десять разів перевищує масу самого Si02. Використовується у всіх категоріях косметичних продуктів.

Mica Lumiere-мінерал

Allantoin- Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює загоєння шкірного покриву шляхом сприяння відновленню інтактної грануляційної тканини

Boron Nitride-багатофункціональний засіб, оскільки він може приховати недоліки, надати виробам виняткового кремового відчуття та виступати матуючим агентом. У косметиці в порошкових продуктах для макіяжу (наприклад, рум’яна, хайлайтери) він покращує відчуття шкіри та покращує відтінок.

Iron Oxides (ci 77492)-натуральний пігмент, що забезпечує гаму різноманітних відтінків у пудрах та тональних кремах для обличчя максимально наближених до природних.

Iron Oxides (ci 77491)-натуральний пігмент, що забезпечує гаму різноманітних відтінків у пудрах та тональних кремах для обличчя максимально наближених до природних.

Ultramarine (ci 77007)-Косметичний пігмент насиченого синього кольору

Пудра має надзвичайний дизайн. Все в стилі бренду. Пластиковий прозорий футляр, можна побачити кількість пудри всередині, а також нюдова кришечка, що міцно закривається, з характерним клацанням. Якщо не почули-не закрили.

Також в комплекті є ультрамʼяка подушечка (пухівка)

І головне, до вас точно її ніхто не використовував, якщо є наліпка захисту

Пудра набирається натиском на сіточку, і не висипається просто так. Перегорнути і витрусити буде дуже важко

  • Пудра матує шкіру, не забиває пори та вирівнює тон шкіри без ефекту обтяження.
  • Діоксид титану забезпечує ефективний захист від УФ-променів.
  • Оксид цинку регулює вироблення шкірного жиру, надає матувальний ефект.
  • Альфа-глюкан заспокоює шкіру, зменшує подразнення.

Пудра в футлярі мені здалась темною, я переймалась, що я стану шоколадною, але коли я нанесла її на обличчя, то взагалі не помітила нічого окрім шимеру. А от нанісши на руку в декілька шарів, можна помітити хоча б приблизний колір. В ній є мерехтливі часточки, тому вона на сонці ніби такий легенький хайлайтер. Там де сонце не потрапляє, вона і не сяє (видно на фото)

Вона підлаштовується під ваш тон шкіри, тому можна не переживати, що не підійде

У неї абсолютно ідеальний і безпечний склад. Вона не забиває пори, не комедогенна

Мені здається, що у цього бренду не існує невдалих продуктів, тому що моїй чутливій шкірі підійшло все, навіть пудра, яких я завжди боюсь як вогню, через тальк чи подібні компоненти

Найголовніше, що тут безпечні spf фільтри, можна спокійно поновлювати захист впродовж дня і мати вигляд на всі 💯

Пудра від Natureal тепер моя постійна жителька сумочки

Впевнена, сподобається кожній

Обіймаю 🤍