PolLya

Блек Опіум (Груша)

Блек Опіум (Груша)

Навіть не знаю, чим пояснити моє бажання купити "зелений" Опіум. Після розуміння, що попередній Опіум "інтенс" по-перше: не вразив стійкістю і тією ж інтенсивністю. По-друге: сподобався з першої секунди після розпилення і...ще секунд 30. Все. Виступ Опіума, цього страшного в своїй інтригуючій назві парфума закінчився. Ніколи більше!- сказала я і...купила навесні "зелений" Блек Опіум.

Black Opium Illicit Green від Yves Saint Laurent .

Верхні ноти: Груша, Лист Інжиру і Зелений Мандарин; ноти серця: Інжир, Апельсиновий Цвіт і Жасмин; ноти бази: Бурбонська Ваніль, Кава і Пачулі.

Приємна на вигляд і на дотик пляшечка зробила свою справу. Беру блоттер. Одне роз пилення - і от воно: моє улюблене 30-ти секундне звучання, яке я просто вдихую, як щось смачне і їстівне. Кава, горіх і якась терпка біла квітка...Але, якщо "інтенс" через пів хвилини мені зробив рукчою "пока!", залишивши ванільну хмаринку навкруг мене, то " зелений" подарував новий аромат далі. Запахло дійсно грушею. Явно зеленою, свіжою, майже дюшесовою. Чула, що дехто так і говорить: дюшесовий, цукерковий парфум. Але моя гаряча шкіра не допустила б такого нахабства ніколи!)) Все яскраве, кричуще, різке вона " душить" за 20 хвилин. І радісно підтримує ароматичні масла парфуму. Тому "моя" грушка в дюшес не іде. Вона стає м'якою ,соковитою грушею, що полежала на сонечку і явно починає своєю солодкою м'якіттю ( привіт, ваніль!) приманювати бджіл і ос .

Чим подобаються фланкери Опіума, так це своєю делікатною і абсолютно ненав'язливою, майже аристократичною пірамідою. Ніхто поруч не скаже :"фі!". Навряд, чи почуєте комплімент. Ці парфуми - для себе.

І в мене залишається одне питання: навіщо я їх собі купила знову? Щоб випити всі 30 мл. вже до середини літа? Вони аж занадто тихі і скромні по звучанню, як для своєї не дуже то і скромної ціни. Тим більше, що улюблене тріо: кава, горіх ( в піраміді немає, але я його із задоволенням чую))) і біла квітка радує подих лише мить.

Вважаю, що " зелений" Блек Опіум буде довше і багатогранніше звучати на холодному типі шкіри. На ній груша буде теж холодніша, недоспіла, зелена з приємною іскристою кислинкою.

Однозначно рекомендую Black Opium Illicit Green від Yves Saint Laurent як шляхетні і ненав'язливі парфуми. Але для себе зробила висновок : зустрічаюся з ним лише після довгої розлуки і лише в магазині на блоттері. Вдихнула, привіталась і - до слідуючої зустрічі.

Блек Опіум (Груша)