Ягідна ензимна маска для обличчя
Від EVO derm🫧
Я дуже люблю ензими у догляді й звичайно, побачивши таку маску від EVO derm, не могла не спробувати її.
Тим паче що назва «ягідна» додає ще більшої цікавості та здається дуже багатообіцяючою ;)
Маска підходить для всіх типів шкіри, тому що вона дуже мʼяко відлущує, але в той же час має потужні властивості в плані зміцнення мікробіому та зволоження шкіри.
Продукт представлений у красивому, затемненому скляному флаконі обʼємом 30 мл.
Кришечка пластикова, гарно сидить і не спадає, якщо брати флакон саме за неї.
Дозатор зручний, він не плюється і видає помірну кількість засобу.
Мені дуже подобається таке гігієнічне пакування, коли не треба лізти пензлем у баночку.
Можна просто видавати на руку, а з руки вже розносити по шкірі.
Я на одну процедуру роблю приблизно 5-6 натисків)
Склад
🫐Squalane: Зволожує і покращує бар'єрну функцію шкіри.
🫐Argania spinosa Oil: Живить, зволожує, антиоксидант.
🫐Vitis vinifera (Grape) Seed Oil: Антиоксидант, покращує еластичність шкіри.
🫐Urea: Зволожувач, пом'якшує і відлущує шкіру.
🫐Gluconolactone: Антиоксидант, зволожувач.
🫐Bacillus ferment: Пробіотик, покращує мікробіом шкіри.
🫐Panthenol, Allantoin: Заспокоює і зволожує.
🫐Tocopheryl Acetate: Антиоксидант (вітамін Е).
🫐Cranberry (Vaccinium Macrocarpon) Seed Oil (олія журавлини): Антиоксидант, зволожує. Завдяки дії біофлавоноїдів журавлина має капілярозміцнювальну дію, що дуже важливо при куперозі, зменшує пігментацію, пом’якшує шкіру, зміцнює стінки судин, тонізує та підвищує стійкість шкіри до негативних зовнішніх факторів.
🫐Ribes Nigrum[CO2]Extract: має потужну антиоксидантну дію, крім того зволожує шкіру та відновлює її барʼєр, знімає запалення та живить шкіру.
Консистенція у маски ріденька - саме тому мені набагато зручніше наносити її пензлем.
Перший раз я розподіляла пальцями і не було не дуже зручно, тому що вона трохи від тепла рук починає текти, а от з пензликом все легко і швидко.
Дуже гарний колір, мені нагадує маску Cosmedix Pure Enzymes)
В масці EVO derm є наче такі вкраплення по типу волокон.
Маска взагалі не відчувається на обличчі. Не дивлячись на свій потужний живильний склад, вона абсолютно не жирна і легко змивається зі шкіри вологим ватним диском або про сто водою.
Під час експозиції я думала, що цілком вірогідно вона буде підпікати чи пощипувати, але ніяких подібних відчуттів немає. Дуже комфортно і після змивання шкіра не роздратована, не червона, а навпаки - абсолютно заспокоєна.
По дії ця маска мені сподобалась своєю делікатністю - вона класно зволожує (коли була прям сильна спека, то я навіть нічого не наносила на шкіру після неї; зараз вистачає лише легкої сироватки).
Шкіра сяюча і така «напитана», розгладжена. Не скажу, що є якийсь потужний очищуючий ефект, але колір обличчя дійсно стає світлішим та більш однорідним, що не може не радувати.
Думаю, при регулярному користуванні 2-3 рази на тиждень впродовж декількох місяців вона дасть ще кращий результат.
Однозначно залишаю цю маску у своїй рутині, тому що моя шкіра часто потребує такого якісного та делікатного зволоження, яке дає ягідна маска від EVO derm 💕
Коментарі (0)