Фарбувати брови вдома-легко
Перший раз фарбую брови сама. Це насправді доволі легко і швидко, хоч мені було страшнувато. Відповідно я обрала багато допоміжних засобів, щоб спростити процедуру.
Серед них: шампунь-пінка, пілінг-скатка, філер і звичайно ж засоби для профарбовування брів.
Шампунь і пілінг я використовувала також перед процедурою ламінування, про яку писала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/43851/
Філером відновлювала брови вже після ламінування, яке доречі в мене тримається досі. Наступного разу хочу спробувати ламінування і фарбування одночасно, а ле почекаю десь місяць часу, щоб волоски відновились.
Першим використала шампунь, він добре промиває і знежирює волоски.
Зручно, що це саме формат піни, відповідно він не стікає в очі .
Наступним беру пілінг-скатку. Цікавий доволі засіб, який теж добре фіксується на брівках і якісно очищує. Люблю його використовувати перед доглядовими засобами, щоб вони краще діяли.
Також мені подобається, що ця скатка забирає лусочки з брів, тому вважаю її універсальною штукою.
Після очищення приступаю до самого процесу фарбування.
В мене є фарба у графітовому відтінку 1.1 (захотілось саме холодний відтінок брів) і легкий оксиник 1,8%:
- Змішую оксиник і фарбу в одинакових пропорціях на 2-3 хвилин і починаю наносити на брови.
- Перед цим я профарбувала для зручності форму олівцем.
- Наношу фарбу доволі інтенсивним шаром на 10 хвилин.
- Потім частково починаю забирати: трішки з внутрішньої сторони, потім за 2 хвилини- підтираю серединку і ще за 2-3 хвилини забираю весь пігмент.
- Доречі фото брів зверху-це ще мої брови до ламінування навіть, адже брови прям перед фарбуванням я випадково видалила 🥲 Тому знайшла архівне фото і звідти вирізала.)
Наступного дня я вмилась і брови стали виглядати ось так.
На фото я не використовувала ніяких додаткових засобів, щоб показати кінцевий ефект саме від фарбування.
Як на мене вийшло достатньо виразно, але акуратно.
І на останок: використовую філлер для догляду за бровами з ароматом вишні, як у Lost Cherry. Текстура його нагадує не густу сироватку.
Користуватись ним почала ще після процедури ламінування брів, яку зробила десь біля місяця назад.
Він дійсно, як філер, адже волоски з ним виглядають плотнішими, він гарно за ними доглядає, даруючи зволоження і еластичність.
Насправді фарбувати брови вдома дуже зручно, це супер швидко, я б витратила значно більше часу, щоб зібратись і дістатись до майстра, а тут я сама керую своїм часом.)
Коментарі (0)