Blondie_rs

BILLIE EILISH: Eilish No. 2

BILLIE EILISH: Eilish No. 2

Всім привіт! Сьогодні хочу вам розповісти про сокровенний флакон моєї скромної колекції. Як я вже розповідала раніше, я довго відтягувала із замовленням відливантів для ознайомлення, адже точно знала, що бодай один випуск не залишить мене байдужою.

З 2021 року я почала слухати пісні Біллі Айліш, і чим далі - тим більше її неординарність притягувала мене. Коли вийшов перший аромат, я розуміла що він буде мені надто солодким; а в березні цього року замовила по 1 мл Eilish No. 2 i No. 3.

Третій лімітований випуск Eilish No. 3 (червоний флакон, тільки в обʼємі 100мл) видався мені надто перченим та дивакуватим. Ти наче заглядаєш на кухню до мами та відкриваєш її шухлядку зі спеціями. Основними нотками можна відзначити перець, шафран та жасмин. Також відчутні нотки ялини, потертих гілок. До 5 хвилин аромат плавно перетікає в легкий аромат кедра з жасмином. Після 10 хвилин аромат розкривається деревно-хвойним шлейфом з ноткою гірчинки грейпфрутових шкірок. Через годину-дві чується більше теплих ноток. Мускусно-амброві переливи з жасминовим цвітом ніжно огортаються мохом, ялиною та далеким дзвіночком перчинки.

Такий я б не носила, але є певна категорія людей, якій би ця гостринка і гірчинка дуже б запала в душу. Тож, давайте поговоримо детальніше про Eilish No. 2.

BILLIE EILISH: Eilish No. 2

Щоб ви собі розуміли моє стрімління офлаконити цей аромат: 7 березня я отримала відливанти, а 31 березня - я вже сиділа і обнімала цей 100мл бюст 😁 При чому, він досить важкодоступний, і можна було або переплатити (що я не збиралась), або замовити якось із офіційного сайту (що теж досить непросто), або надіятись на те, що один з магазинів завезе партію по приємній ціні. І, на диво, справдився останній варіант, тому кнопка "Замовити" була натиснута одразу без роздуму, як тільки я отримала сповіщення на пошту, що товар, яким я цікавилась - зʼявився.

Отож, щоб не обділити себе, я взяла у форматі 100 мл. Коробка містить тиснення, срібні елементи, рельєфність. Також має додатковий папір-обгортку, який забирається як слайд, хоч парфум можна відкрити й так, але є шанс впустити коробку на землю 🥹 Ще він був обтянутий заводською плівкою, але я оглядала на пошті, тож плівка додому не дійшла 😁

Ну дівчат, погодьтесь. Це просто витвір мистецтва, а не флакон. Він може додатково служити окрасою для тумби чи вписатись десь в інтерʼєр. Тож, флакон точно не пропаде. Я вже на нього повісила браслет, а на голову можна якусь корону причепити. Гаразд... 😁

Він виготовлений з плотного важкого пластику, який імітує графіт. Хоч на дотик він дещо холодніший, чим пластик, тому, ймовірно, містить додаткові домішки (кришка легша за нижню частину, що суміжна зі скляною ємністю для самого аромату). Коли вийшов перший аромат Біллі, флакон мене дещо налякав, і навіть відвернув від себе. Але наскільки він ТЕПЕР мені подобається 😍

Пульверизатор тут дуже якісний. Мʼяко розпилює, утоврюючи велику хмаринку. Мої колеги [без зговору] казали, що цей флакон разом із якостями аромату більше схожий на нішу, аніж на міддл-маркет.

Згідно інформації виробника, піраміда аромату:

  • Початкова нота: бергамот, цвіт яблуні
  • Нота серця: папірус, мак, чорний перець
  • Кінцева нота: ваніль, чорне дерево, Пало Санто

З флакону та після розпилення [до 5 хвилин на шкірі] відчувається свіжо-терпкий аромат з перчинкою. Цю терпкість зі свіжинку дає саме бергамот. Він досить швидко розвіюється та дає звучати наступній сходинці. Орієнтовно за 10 хвилин проявляються деревні нотки. Аромат перетікає у вогкий та нуарний настрій. Там я точно бачу дороге дерево, кору якого намочили та притрусили мохом. Пало Санто у всій красі починає домінувати в цій композиції, коли деревні ноти затвердились в звучанні. Навіюється думка про папірус, і щось таке мохове та огортаюче. Він дуже добре шлейфить та збирає надзвичайно велику кількість компліментів. Якщо розпилити його зранку, то під кінець дня ще віддає теплинкою легкої ванілі, але вона все одно гарно огортається деревними нотками інтелігентності та вишуканості.

Він звучить дуже нішево та дорого. Підходить як жінкам, так і чоловікам, аромат точно унісекс.

Це точно улюблений та дорогоцінний аромат в моїй колекції. По-перше, це Біллі Айліш [тут не треба пояснень😁]. По-друге, він неординарний та гарно звучить в любу погоду (більш "мохнатий" та вологий в дощову). По-третє - він привертає увагу оточуючих та носик мого чоловіка. Це поки єдиний аромат, який занюхав чоловік та спитав, що це таке гарне. А це вже комплімент вищого гатунку! По-четверте - він стійкий та шлейфовий. Якщо його дати на волосся та зону за вухом, то при кожному мотанні головою він буде накривати хвилею розкоші.

По духу він мені нагадує трішки Thierri Mugler Aura. Щоправда, Мюглерівський більше зелений, але також мохнатий та дощовий аромат.

В перші дні знайомства з цим ароматом я надихатись ним не могла. Це щось наче неземне, але, водночас, таке близьке та бажане. Мені аромат надзвичайно сподобався, але в кожного свій смак, тому деколи йому ставлять незадовільну оцінку. Перед покупкою флакону обовʼязково затестіть хоч 1мл, щоб не розчаруватись в очікуваннях.

Бажаю всім гарного та ароматного вечора 💞 Сил та натхнення в новому робочому тижні 😉