Vikulyk

Поживна маска для волосся

Поживна маска для волосся

Сьогодні хочу розповісти про маску, яка гарно зволожує і наповнює волосся.

Ціна за таку масочку 500 грн, вважаю-це не дорого, тим паче, якщо врахувати її економність у використанні.

Поживна маска для волосся

Текстура тут доволі густа, як масло, тому не варто переживати, що маска буде стікати з мокрого волосся, ні вона впевнено затримується на локонах і починає виконувати свою функцію.

Маску наношу на мокре чисте волосся, загалом тримаю до 5 хвилин. Але одного разу тримала й довше, при цьому вона не обтяжила волосся після ополіскування.

Вже під час змивання відчуваю, як вона гарно скользить і наповнює волосся.

Враження від використання:

  • Має приємний аромат: ванільно-деревинний, нагадує вишуканий парфум.
  • Вона дуже добре живить волосся і обтяжує його, в хорошому значенні цього слова, волосся важче, гладше і плотніше, таяк в мене воно сухе і тонке, то я люблю такий ефект. При цьому волосся не брудниться швидше, тут все в міру.
  • Маска надає блиску, таке відчуття, наче вона огортає кожну волосину і захищає від негативного впливу.
  • В основу складу входять гідролізат кератину і гідролізат колагену, які відновлюють текстуру волосся, роблять його більш гладким і сильним.
  • Хоч маска спрямована для фарбованого волосся, але скажу відверто, що фарбувалась я ще давніше і саме наскільки вона зберігає колір-мені важко сказати, проте маски для фарбовано волосся класні тим, що також перешкоджають вигоранню волосся на сонечку.

Висновок. Ідеальна поживна маска, яка підійде для сухого волосся, що потребує гарного поживного догляду. Я насправді залишилась задоволеною і можу рекомендувати її.