Захист цього літа: SPF від Joko Blend
Сонцезахисний крем для обличчя SPF30
Зовсім нещодавно я почала користуватися СПФ не лише на пляжі, але й при кожному виході з дому. Зазвичай надаю перевагу спф 50+, але у місті 30+ цілком достатньо.
SPF від Joko Blend має захист широкого спектра від UVA та UVB променів та містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління.
Представлений в форматі 30 мл, чого мені цілком вистачає на все літо. Яскраво жовте оформлення чудово виглядає.
Баночка має зручний формат дозатора з маленьким носиком і отвором, через який достатньо пару на тисків, аби нанести СПФ на все обличчя.
Окрім прозорої кришечки, також є пімпа для дозатора, аби туди не забивався бруд.
Текстура в спф приємна, він в міру щільний, але водночас дуже легкий. Звиду має ніби зернисту консистенцію, та при нанесенні на шкіру перетворюється на ніжний крем, розмащується без розводів та білих слідів. Якщо наносити поверх крем, не скочується. На шкірі взагалі ніяк не відчувається.
СПФ має легкий глянцевий фініш та помітила, що обличчя з ним не так сильно пітніє, що є для мене немаловажливим фактом. Він гарно зволожує шкіру, бо приховує всі шелущіння.
Засіб не забиває пори, абсолютно НЕкомедогенний, уж повірте моїй чутливій шкір і. Змивається легко гідрофільною олійкою.
Це однозначно знахідна на маст хев для всіх, хоче хоче захистити своє личко .
Коментарі (0)