Tanserb

Dr. Sante Cucumber Balance Control Пінка для вмивання очищувальна

До того в мене була корейська пінка для вмивання, яка була ну дуже економічна та я нею користувалась майже рік. Втомилася я від неї, тому вирішила купити трохи інший формат й українського виробника. Це бюджетна пінка українського виробника. Ніяких див я від неї не очікувала, а й вона і не робить 😄

Від виробника : для нормальної та жирної шкіри. Інгредієнти: алантоїн, вітамін е, зелений чай, камелія, огірок, пантенол

Головна діюча речовина пінки — екстракт огірка, який чудово тонізує і зволожує, а екстракт карликової пальми допомагає нормалізувати вироблення ліпідів, позбавивши шкірний покрив від непривабливого блиску й надавши йому такої бажаної матовості. Білий чай повертає відчуття абсолютної свіжості та заспокоює стомлену шкіру, а алантоїн запобігає виникненню неприємних подразнень, почервонінь і запалень.

Дизайн дуже приємний – зелена, яскрава прозора пляшечка з дозатором, який перетворює рідину у дуже м’яку та легку хмаринку піни. Дозатор працює гарно. Піна виходить дуже м’яка та ніжна.

Виробник нам обіцяє, що ця пінка гарно очищує шкіру обличчя від забруднення та залишків макіяжу. Зверну вашу увагу, що пінка не очищає шкіру від макіяжа, а тільки від залишків. Тому, макіж треба видалити іншим засобом (міцелярка, гідрофільна олія, двухфазний засіб для зняття макіяжа), а ось вже залишки цього засобу пінка очистить. А якщо ви спробуєте зняти нею макіяж, то вийде ось таке: (але виробник і не обіцяв демакіяж !!! ) це фото для того, якщо хтось вирішить придбати цю пінку для зняття макіяжа

Я цю пінку використовую при очищенні шкіри вранці та після демакіяжа міцелярною водою.

Пінка начебто й очищую шкіру, й не пересушує її (зовсім не сушить шкіру). Але вона очищує не до скрипу, як кажучи. Коли змиваєш цю пінку, то вмиваєшся кілька разів водою, й не розумієш, чи змила ти пінку, чи ні. Бо немає відчуття чистоти на шкірі, начебто пінка ще залишилась на шкірі. Ось це мені в ній не подобається. А ще аромат. Він свіжий, пахне огірком. Але трохи хіміозний. Ця хіміозність дуже відчувалась спочатку користування, аж в ніс била. Але з часом до неї звикаєш , та перестаєш відчувати.

В іншому, начебто й непогана пінка. Очищує, ніяких алергічних реакцій не визвала, не сушить шкіру зовсім, доволі м’яка по своєї дії. Але, ось це відчуття не доочищення, та присутності пінки на шкірі, коли змиваєш її водою, та хіміозна віддушка мені не сподобалось.

А ви знайомі з цією пінкою ?

29 липня, 2024
Tanserb
29 липня, 2024