Балансувальна сироватка для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend
Skin Detox — Крок 4
Найулюбленіший етап догляду — застосування сиворотки. Тут вона балансувальна, обіцяє покращити стан епідермісу та надати йому здорового вигляду. Чи це так? ⬇️
Сиворотка знаходиться у скляному флакончику об'ємом 30 мл. Вона була надійно запакована з усіма додатковими вставками по формі флакончика у коробочці. Тому впевнена, вона точно не постраждає при доставці 😉
Дозатор у формі піпетки. Незнаю наскільки це вдала ідея, адже за консистенцією вона досить щільна та густа. Чесно трохи незручно її добувати, мені здається помповий дозатор був би тут краще. Але то таке, на ефективність це не впливає.
Колір молочний, аромат вершково-трав'яний, ледь вловимий.
По складу, всі ті ж самі Niacinamide (Ніацинамід), що регулює вироблення себуму, зменшує пори і покращує загальний тон шкіри, Allantoin (Аллантоїн) та Panthenol (Пантенол), що і в інших засобах лінійки 👌
А також одним з активних складників є Bakuchiol (Бакучіол) – натуральний аналог ретинолу, який сприяє поліпшенню текстури шкіри, зменшує видимість пор та має антивіковий ефект. Та Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (екстракт зеленого чаю) який має протизапальний ефект і може допомогти контролювати вироблення себуму.
Враження від використання
У використанні вона приємна. Наносити її треба на суху шкіру обличчя, власне я так і роблю, буквально за хвилинку після матувального тоніка шкіра вже суха.
Мені подобається це в лінійці Skin Detox, що не треба чекати поміж етапами 👌
У процесі масажу сиворотка вже повністю вбирається. Залишаючи не липкий, природно сяючий фініш. Обожнюю такі сиворотки з не липким фінішем, тому тут плюсик 💚
Сиворотка дає моментальний ефект розгладження шкіри. Вона на дотик стає дуже м'якою та приємною. Крем на ній не скочується, пори вона не забиває. Також чудово живить і зволожує, без обяження.
В результаті вона непогано вирішила питання з жирним блиском, вирівняла мікрорельєф та скоригувала чорні цятки. Шкіра обличчя стала більш матовою.
Враження від сиворотки лише позитивні, це дійсно ефективний засіб із робочими активами 👌
Коментарі (0)