lyuba_belllaaa

Бюджетна знахідка - бронзер Catrice Melted Sun Cream Bronzer

Коли-коли, а влітку я найменш ціную свою бліду аристократичну шкіру. Так хочеться і не підставляти обличчя сонцю, і мати той ефект поцілунку сонця разом 🤩

Тому - мій вихід - бронзери. Лише кремові - бо мій пиріг з зволоження і сонцезахисту не дружить з сухими текстурами.

Отже, випадкова покупка Catrice Melted Sun Cream Bronzer 020 Beach Babe

Засіб економічний за рахунок кремової текстури і великого об'єму. Це теплий відтінок, який легко тушується і розноситься хоч пальцями, хоч пензликом (показую нижче на фото).

На мою думку, досить стійкий (хоча я не показник, через кілька шарів інших засобів під бронзером). Має легкий блік - якщо любите щільну матовість - засіб швидше за все не підійде.

Порівнюю на фотоу каруселі з популярним бронзером від LN Pro - Catrice тепліший, щільніший, і більш блискучий. При цьому, здається що не закінчується ніколи (на відміну від LN Pro, упаковку якого я прикінчую приблизно за 6-8 тижнів).

З мінусів хіба відтінок - мій насвітліший і він все рівно досить темний і теплий.

Також - насиченість. Я користуюсь пензликом, бо легко поставити пляму. Знову ж таки - засіб кремовий - тому він легко тушується і залишок можна забрати.

Я не прихильниця яскравого і графічного контурингу - тому легко розношу засіб по краях обличчя+ трішки на ніс+ на повіки (піднімає погляд і повіку дуже гарно) 🧐

І вуаля - я вже не бліда поганка, а така собі жінка, що бачить іноді сонце 🤣

Які ваші улюблені бронзери?