Skomska Olya

Розберемо детальніше мейк💓

Розберемо детальніше мейк💓
Розберемо детальніше мейк💓

Коли хочеться чогось ніжного , водночас яскравого та стильного - потрібно обирати рожевий) це я зрозуміла після даного мейку)

Основний засіб, який допоміг в створені макіяжу- палетка від LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette : https://club.makeup.com.ua/post/20562/

З палетки використовую відтінки:

  • allegory ;
  • utopia;
  • та блискітки venus.

Відтінком utopia роблю яскраву стрілочку (якщо потрібен огляд , як зробити стрілку тінями - тільки напишіть , ахах)

Щоб вирівняти тон обличчя та приховати недоліки використовую тональну основу-сироватку LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation: https://club.makeup.com.ua/post/18327/ .

Щоб освіжити обличчя беру кремові рум'яна LAMEL Make Up BB Blush (вони довго лежали без діла, але з початку осені я прям кайфую від користування ними).

Для конторингу обираю бронзер LAMEL Make Up Cheek Colour New : https://club.makeup.com.ua/post/17386/ , а також щоб надати сяяння використовую новий хайлайтер з розпаковки: https://club.makeup.com.ua/post/23150/ .

Мені дуже захотілось спробувати зробити ластовиння і в цьому допоміг коричневий олівчик в 414 відтінку (то моя універсальна любов) : https://club.makeup.com.ua/post/20645/ .

Щоб губки стали насичені роблю легкий контур тінями у відтінку utopia , та наношу LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil з розпаковки : https://club.makeup.com.ua/post/23150/ .

Розберемо детальніше мейк💓
Розберемо детальніше мейк💓

Розглянемо ближче деталі макіяжу та кольорів.

Мені дуже сподобалась комбінація рожевих відтінків з блискітками .

Не впевнена, що вийшло реалузувати задумку з ластовиння) але було цікаво спробувати )