PolLya

Far Away Beyond

Far Away Beyond

Перший парфум в Ейвон. Добре. Спробуємо. Люблю, коли парфуми приємні, відчутні, стійкі і співпадають з моїм настроєм " тут і зараз". А якщо вони ще й мають ціну, дозволяючу сто разів не думати і двісті разів не рахувати, то тим більше - сміливо радуємо себе новими відчуттями.

Колись, відчувши аромат печива із пробника класичного Far Away, я закрила сторінку з цим парфумом на роки. Але ось почали з'являтися фланкери і моя цікавість до лінійки поновилась. Спробувала Glamour - дуже непогано! Чорносмородиновий лікерчик в Rebel теж був куплений і з задоволенням " випитий". Проникаюся довірою до лінійки , беру Splendoria і не вірю свєму носу...Невже після розкішно жіночних, яскравих і багатих фланкерів можна захотіти різко впасти в таку темну і задушливу кіптяву? І вже без особливих сподівань тру парфумовану сторінку з Beyond. Відразу чую базовий сандал, але його дуже ніжно заокруглює ваніль і поверх цього всього - груша. Така гарна, що мені відразу захотілося взяти її собі в пару до ще однієї грушки ( Блек Опіум), яка не захотіла сидіти на мені довше хвилини. А тут же парфуми - буде смачно і міцно.

Far Away Beyond - Верхні ноти: Груша, Рожевий Перець, Какао Біб і Бергамот; ноти серця: Кедр, Молочний крем, Шоколадний трюфель, Жасмин і Апельсиновий Цвіт; ноти бази: Мадагаскарська Ваніль, Сандал, Збиті Вершки і Мускус.

Прийшли мені мої 10 мл. водички. Вся у передчутті нового суперстійкого аромату роблю одне розпилення і, замість уткнути носа в ароматну хмаринку, я відсахнулась від крапельок обіцяної грушево- молочно- шоколадно- вершкової насолоди. Натомість відчула гірке, неприємне, аж брутальне звучання. Якийсь такий запах, якщо можна так висловитись, на низьких вібраціях. Запах недоглянутої людини, яка не дуже ретельно стежить за своєю гігієною. Схоже враження в мене було від Сплендорії, вони, як сестрички з Бейонд. Ніби смачні грушево-вершкові парфуми Бейонд налили в ємність з- під Сплендорії і Вейонд " забруднилась" у важку базу попереднього парфуму.

Даю другий шанс і відважно наношу на зап'ясток. Сподіваюсь, що гаряча шкіра " розжене" оте гірке і неприємне, що не дає відчути смак груші, яка теж добре тримається на поверхні. Ні. Не виходить, бо вийшов сандал і пів піраміди зникли ще до повного виходу. Шанс номер три - розпорошую на диванну подушку: грушка з ваніллю тримається явно і чисто якусь хвилинку, а потім вилазить знову ота жахливо брудна нота чогось і виспівує своє соло.

В підсумку: пляшечка з парфумом стоїть у коридорі, на перехресті доріг всіх запахів: ванна, під'їзд, кухня, кімнати. Секрет вдалого використання : одне розпилення строго в повітрі, строго при відкритих дверях. І щоб сквозило, щоб жодна краплинка парфуму не знайшла собі жертву, на яку всілась би. І тоді все добре, все парфумно.

Диванна подушка 2 тижні нагадувала мені про мій експеримент з надання шансу . Перший тиждень ми відвертались одна від одної при зустрічі. На другий тиждень було чутно ваніль-ваніль і трішки груші. Через два тижні місце експерименту пахло солодкими грушами і яблуками. Дивовижно стійкий парфум, стійко дивуючий своїм звучанням.

Рекомендувати духи Far Away Beyond можу лише тим, хто його, попри всі несуразності, зрозумів би і ,якщо не полюбив, то прийняв би. Або тим жінкам, які готові після нанесення парфуму на себе, поблукати тижнів зо два десь на повітрі ,щоб " відсіклось" від піраміди аромату все зайве. Всім іншим не рекомендую. Навіть до затесту.

Ейвон має незліченну кількість достойніших продуктів, тож знайомтесь краще з ними.